2022 december 2 péntek
KezdőlapCelebElhunyt Zana József, Ganxsta Zolee édesapja

Elhunyt Zana József, Ganxsta Zolee édesapja

-

Zana József, Ganxsta Zolee édesapja színészként és tanárként is dolgozott. Élete során több színházban is megfordult, több társulat tagja volt köztük a Vígszínházban a Békés Megyei Jókai Színházban illetve a Centrál Színházban is lehetett látni. A 90-es években úgy gondolta kipróbálja magát rendezőként és szerzőként is, így alkotta meg a “Zanatórium” című darabot. 1965-1984-ig a Kossuth-díjas színésznővel Kassai Ilonával alkotott egy párt, és szerelmük gyümölcse két csodás ember lett, Zoli és Zita. Zoli fia híres rapper, zenész lett, több zenei mű is köthető nevéhez, ezenkívül nyers, ám páratlan humorral rendelkezik.

Zana József 94-től fogva alkotott egy párt Kocsis Renátával, de kapcsolatuk 2001-ben szakításba torkollott. A színész egy időben nem igazán volt látható a színpadon, ám 2016-ban megtört a jég és Kriszt László, a Kazán István kamaraszínház vezetője meginvitálta őt egy musicalestre.

Ganxsta édesapja, március 2-án hagyta itt a földi világot 81 éves korában. A tragikus és szomorú hírt a színész fia és lánya is megerősítette. Elmondásuk szerint éltének utolsó heteiben a Honvédkórházban feküdt és a hajnali órákban hajtotta örök álomra fejét.

Őszinte részvétünk az egész családnak, barátoknak és a szeretteinek!

Ezek is érdekelhetnek