2022 május 18 szerda
KezdőlapPárkapcsolat"Elkényelmesedett a pasim" Előtte-utána fotókkal cikizte a párját egy lány. Sokan felháborodtak.

“Elkényelmesedett a pasim” Előtte-utána fotókkal cikizte a párját egy lány. Sokan felháborodtak.

-

Mára mindenki TikTok-ozik. Valamiért hatalmas népszerűségre tett szert ez a videós alkalmazás. Természetesen ennek oka a sok vicces, éneklős, cicás videó. Ennek ellenére egy újabb platform, aminek hála még több internetes “szemét” tud terjedni. Ettől függetlenül, lehet mazsolázni köztük és vannak olyanok, melyeket valami oknál fogva felkap a közösség és futótűzként terjed szét az interneten.

A legújabb, felkapott videót egy lánynak köszönhetjük, aki a tartalmával rendesen megosztotta a közvéleményt. Poénból feltöltött egy videót, melyben arról beszél, hogy a pasija külseje mennyit változott azóta, mióta együtt vannak.

@hollymillstbe

Let’s just say he’s comfortable #fyp #couples #boyfriendcheck

♬ original sound – user937740088349

Az első fotón, melyet Holly mutat a barátjáról, izmosnak, magabiztosnak tűnik a srác. “Így nézett ki a pasim néhány héttel azelőtt, hogy találkozott volna velem.” -magyarázza a képen látható felirat.

Ezután bemutat egy másik képet is, mely nemrégiben készült, és a kockás, fitt test átment egy enyhe aputestbe. Hosszú haja lett és bozontos szakálla.

“Így néz ki a pasim másfél évvel később”. Írta megjegyzésbe, továbbá azt is, hogy szerinte egy picit elkényelmesedett.

A klipet több mint 7000-en kedvelték, de sokan úgy vélik, hogy ez egyfajta gúnyolódás és cseppet sem vicces. Volt, aki azt írta a lánynak, hogy “Valóban elkényelmesedett, de ha kidob téged és visszamegy az edzőterembe, akkor nálad különbet is talál magának…”

A poszt valóban enyhén passzív-agresszív volt. Sokan hozzátették, hogy ha a lányról kerülnének ki ilyen képek, akkor neki is rosszul esne. Persze Holly elkezdett védekezni azzal, hogy csak poénnak szánta. Valljuk be, hogy a legtöbbünknek nem feszítené a mosoly az arcát, ha ilyen jellegű videót osztana meg rólunk a párunk.

A fiatalok kevésbé megfontoltak és gyakrabban csinálnak őrültségeket. A poszt lényege, hogy figyeljünk egymásra és csak akkor töltsünk fel tartalmat valamelyik ismerősünkről, ha ő is a beleegyezését adta. Különben könnyen veszekedés lesz belőle.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek