2022 május 25 szerda
KezdőlapÉrdekességekElképesztő kerti bárt épített az Absolute Beero mindössze 112 dollárból

Elképesztő kerti bárt épített az Absolute Beero mindössze 112 dollárból

-

A sör szerelmeseinek, valamint a könnyű alkoholos italok kedvelőinek egy álma válhat valóra, hiszen saját otthonukban építhetnek bárt csupán 112 dolláról.

Egy ember az angliai Sheffieldből megmutatta, milyen könnyű fából készült raklapokból kerti bárt építeni.

Paul Nowak egy kocsma tulajdonos barátjával mutatta meg a világnak, hogy milyen egyszerűen és olcsón készíthető el a kívánt “szórakozó hely”.

Ha eltervezzük, hogy nyitnánk egy hasonló jellegű bárt, nem kevés pénzünkbe és időnkbe kerülne összehozni azt.

Paul a LadBible-nek elmondta, hogy mennyire szereti a famegmunkálást, és azt is, hogy még az iskolát sem végezte el, de ez nem tántorította el soha attól, hogy ebben a szakmában dolgozzon. Elárulta néhány nap kellett csupán ahhoz, hogy beszerezze a szükséges alapanyagokat, ezután pedig nem volt más dolga, mint összerakja azokat. “Letettem néhány raklapot és összeütöttem őket” – mesélte viccesen.

A férfi miután megosztotta alkotását, vírusszerűen kezdett terjedni a világhálón. Alkotását az teszi igazán lenyűgözővé, hogy csak 112 dollár szükséges a látványos kerti bárhoz.

A bár nevet ugyan még nem kapott, de rendelkezik mindennel, ami elvárható, beleértve a sörök és a szeszes italok széles skáláját. “Mindössze egy kis huzalozás szükséges, és a sör is úgy folyik majd, ahogy illik” – jegyezte meg Paul.

Paul nemcsak rendkívüli tehetséggel rendelkezik, hanem kreativitása úgy látszik nem ismer határokat.

Ezek is érdekelhetnek