2023 június 10 szombat
KezdőlapÉrdekességekElképesztő kerti bárt épített az Absolute Beero mindössze 112 dollárból

Elképesztő kerti bárt épített az Absolute Beero mindössze 112 dollárból

-

A sör szerelmeseinek, valamint a könnyű alkoholos italok kedvelőinek egy álma válhat valóra, hiszen saját otthonukban építhetnek bárt csupán 112 dolláról.

Egy ember az angliai Sheffieldből megmutatta, milyen könnyű fából készült raklapokból kerti bárt építeni.

1 2

Paul Nowak egy kocsma tulajdonos barátjával mutatta meg a világnak, hogy milyen egyszerűen és olcsón készíthető el a kívánt „szórakozó hely”.

Ha eltervezzük, hogy nyitnánk egy hasonló jellegű bárt, nem kevés pénzünkbe és időnkbe kerülne összehozni azt.

Paul a LadBible-nek elmondta, hogy mennyire szereti a famegmunkálást, és azt is, hogy még az iskolát sem végezte el, de ez nem tántorította el soha attól, hogy ebben a szakmában dolgozzon. Elárulta néhány nap kellett csupán ahhoz, hogy beszerezze a szükséges alapanyagokat, ezután pedig nem volt más dolga, mint összerakja azokat. „Letettem néhány raklapot és összeütöttem őket” – mesélte viccesen.

4

A férfi miután megosztotta alkotását, vírusszerűen kezdett terjedni a világhálón. Alkotását az teszi igazán lenyűgözővé, hogy csak 112 dollár szükséges a látványos kerti bárhoz.

A bár nevet ugyan még nem kapott, de rendelkezik mindennel, ami elvárható, beleértve a sörök és a szeszes italok széles skáláját. „Mindössze egy kis huzalozás szükséges, és a sör is úgy folyik majd, ahogy illik” – jegyezte meg Paul.

3

Paul nemcsak rendkívüli tehetséggel rendelkezik, hanem kreativitása úgy látszik nem ismer határokat.

2 2

Ezek is érdekelhetnek