2022 május 29 vasárnap
KezdőlapEmberekElképesztő módon állt bosszút a pasiján a megcsalt lány

Elképesztő módon állt bosszút a pasiján a megcsalt lány

-

Azt mondják, hogy a hűség az döntés kérdése. Nyilván senki sem szeretné, ha megcsalnák. Rettentő rossz érzés, amikor összetörik a szívünket és csalódnunk kell abban, akiben megbíztunk. A megcsalás oka persze eltérő lehet, de nem szabad ezzel védekezni. Az embereknek jól eshet, ha egy harmadik féltől pozitív visszajelzéseket kap. Pláne akkor, ha a kapcsolata épp egy mélyponton van. Az ilyen pillanatok egyértelműen rizikósak, de mint írtuk, a hűség döntés kérdése. A hűtlenség rossz dolog és kész.

Jade Purvis élete nagyon különleges és ritka fordulatot vett. Három éve járt már együtt egy sráccal és az eljegyzés is megtörtént. Sajnos idő közben kiderült, hogy a fiú nem volt hozzá őszinte és titkon volt egy másik barátnője is, aki 300 kilométerrel arrébb lakott. Hozzá járkált a srác pár lopott pillanatért, holott az a lány is egy 5 és fél éves kapcsolatban volt.

A dolog kiderült. A szerető a Jade tudtára adta, hogy ő és a vőlegénye összejárkáltak huncutkodni.

A lelki traumát követve Jade felkereste a másik lány pasiját, hogy elmesélje neki a dolgokat. Neki is joga van tudni a dologról.

A csavar csak itt jött. A két megcsalt fiatal úgy döntött, hogy bosszút állnak és találkozni fognak. A srác elvezetett a lányhoz és a találkozást követve elkezdett kialakulni köztük egy kapocs.

Ez a kapocs pedig már 7 éve tart és ebből már 4 éve házasok.

Jade a 60.000-es TikTok követőinek mesélte el a történetet egy videóban.

Sokan úgy gondolják egyébként, hogy ez a sikertörténet inkább egyfajta jelzés arra, hogy a lány nem tudta elfelejteni az előző pasiját. Miért készítenek valaki egy videót arról, hogy 7 évvel ezelőtt megcsalták. Miért nem élvezi inkább az életet? De hát az internet népe ilyen. A trollok keresik azt, amibe beleköthetnek.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek