2022 november 28 hétfő
KezdőlapCelebElképesztően megnőtt Ördög Nóra és Nánási Pál kislánya, Mici - a rajongók...

Elképesztően megnőtt Ördög Nóra és Nánási Pál kislánya, Mici – a rajongók csak ámulnak és bámulnak a képek láttán

-

Magyarországon nincs olyan ember, aki ne ismerné Ördög Nóra és szeretett férje Nánási Pál nevét. A műsorvezető és a fényképész 2010-ben mondta ki egymásnak a boldogító igent, ami Nóra esetében már a második volt, hiszen Pali előtt Rubint Kristóf televíziós producer felesége volt. Szerelmük gyümölcseként jött világra 2013-ban Mici és 2014-ben Venci. Mivel mindketten közkedveltek a celebvilágban, ezért szinte semmi sem maradhatott titokban. Nóráék szerencsére nem rejtegették sokáig gyermeküket Instagram oldalukon temérdek fotót lehetett találni a gyerekekről. A két kis csemete szó szerint a szemeink előtt nőttek fel, Micike pedig most töltötte be a 7. életévét. Mintha csak tegnap lett volna, hogy Ördög Nóra feltöltötte a képet, ahol pufók arcocskájával pózol egy képen, ami Mauritiuson készült.

Később az Ázsia expressz első évadában is láthattuk, ahol nagyon kis pöttöm leányzó volt, mostanra pedig már úgy megnőtt, mint a gomba. Sokak szerint egy az egyben olyan szép, mint Nóri, sőt teljes mértékben ráütött és olyan magas lesz, mint édesanyja. Mivel Nánásiék rendszeresen vlogoznak, így többször láthattuk már a felvételekben Micit és Vencit. Amióta pedig megnyitották “Nekem a Balaton” kisboltjukat Balatonakarattyán Micike az összes videóban szerepelt. Ez nem is csoda, hisz nagy szerepe volt a bolt kidekorálásában illetve a bolt előtti játékokat neki kell rendszerezni és eltenni a helyére, ha más gyerekek kint felejtik.

Most képek formájában mutatjuk be nektek mennyit változott a kislány.

Ez az ominózus mauritiusi kép, ahol csodás arcával mindenkit levett a lábáról.

A bal oldali képet a tavalyi év során készítette Nánási Pál, a jobb oldalit pedig év elején. Már ezen a két képen is látszik, hogy mennyit változott. Arca hosszúkásabb lett, és megtanult nagylányként pózolni a kamera előtt.

Ezen a fotón is tökéletesen látszik, hogy milyen hosszúak már most lábai. Nagy valószínűséggel édesanyja magasságát örökölte.

Ez a fotó nemrég megnyílt kisboltjuk teraszán készült egy csodás nyári napon. A celebpár követői teljesen meglepődtek mikor meglátták, hogy mekkora lett.

Ez a kép kutyájuk első szülinapjakor készült.

Ezen a képen egy az egyben olyan, mint csodás anyukája. Még ruhája is hasonlít azokra, amiket Nóri szokott viselni.

Rendkívül eleven kislány, mindenen mosolyog, nevet és mindenre van saját, egyedi válasza.

Ez a fotó pedig a legfrissebb róla és anyukájáról, ugyanis a szombati Dancing with the stars műsora előtt készült.

Szerintetek is nagyon sokat változott a kislány? Kire hasonlít jobban Nórára vagy Pálra?

Ezek is érdekelhetnek