2023 február 2 csütörtök
KezdőlapEmberekElment a barátaival bulizni. Hazaérve egy félelmetes tárgyat talált a táskájában

Elment a barátaival bulizni. Hazaérve egy félelmetes tárgyat talált a táskájában

-

Egy fiatal lány próbálja figyelmeztetni a többi nőt azok után, amit a táskájában fedezett fel egy átbulizott éjszaka után. Nagyon megijedt…

Sheridan Ellis egy fiatal nő a TikTokról. Este bulizni ment, majd hazaérve csinált egy videót, amiben megosztja a tapasztalatait.

Furcsa dolgot talált a táskájában…

Az éjszaka után kipakoltam a táskámat és ezt találtam. Elsőre fogalmam sem volt arról, hogy mi ez… Nem tudom, hogyan került a táskámba…

kep 2022 10 19 163202452
Elment a barátaival bulizni. Hazaérve egy félelmetes tárgyat talált a táskájában

A lánynak elsőre fogalma sem volt arról, hogy mi ez. Később kiderült, hogy egy nyomkövető. Fogalma sincs hogyan, miként került a táskájába. Az emberek gyakran használnak ilyet, ha a pénztárcájukat vagy a kulcsaikat szeretnék nyomon követni. A kis kütyü még hangjelzést is adhat, hogy megkönnyítse a keresést.

A lokátoroknak azonban más felhasználási területei is vannak. Használják őket a nyomozók, valamint féltékeny partnerek vagy szülők, akik bizonytalanok abban, hogy párjuk, gyermekük mit csinál.

@sheridanellis Check your purses …🥴 #fyp #psa #forwhatitsworth #safety ♬ good 4 u – Olivia Rodrigo

Sheridan nem jelentette az esetet a rendőrségen. Ettől függetlenül nem zárja ki, hogy valaki szándékosan dobta a táskájába. Gondoljunk csak bele. Az illető már tudja hol lakunk, így bármikor betörhet hozzánk.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek