2022 október 2 vasárnap
KezdőlapCelebElmondta a párjának, hogy terhes. Erre a reakcióra, azonban biztosan nem számított

Elmondta a párjának, hogy terhes. Erre a reakcióra, azonban biztosan nem számított

-

Eljött az idő, hogy elmondja a párjának, hogy szülők lesznek. A lány gondolta, hogy a párja örülni fog annak, hogy apa lehet, azonban erre a reakcióra egyáltalán nem számított. Miért így reagált a párja?

Az a pillanat, amikor egy pár megtudja, hogy egy új élet kezdett el megindulni egy olyan momentum, amire örökké emlékezni fognak. Nikki Vianna és barátja sem fogja elfelejteni ezt a különleges napot. Az amerikai TikToker lány úgy döntött, hogy megosztja az internetezőkkel a pillanatot, amikor beáll a párja elé azzal, hogy szülők lesznek. A lány elrejtette a telefont a szobában és felvette a férje reakcióját.

A felvételen látható, hogy a házaspár együtt lép be a házba. Az előtérben színes lufik vannak az asztalhoz rögzítve. Az asztalon pedig ott vannak az ultrahangos képek. A fiú szeme azonnal megakad a díszeken. Egyből kérdezi, hogy “Ez igaz”? Azt a benyomást kelti, hogy nem hiszi el, ami történik. Többször is kéri, hogy ezzel ne viccelődjön. Nikki biztosítja afelől, hogy ez nem poén. Bizonyítékként még pozitív terhességi tesztet is mutat.

@nikkivianna When I suprised my boyfriend with the Big News! #pregnancyannouncement #pregnant #baby2021 ♬ Bella’s Lullaby – Michele Garruti

“Esküszöm, hogy igaz”

A férfi a földre térdel és a karjai közé rejti a fejét. Nehéz eldönteni, hogy ennyire megijedt, vagy ennyire örül. Nikki aggódik a párja miatt és megpróbálja kideríteni, hogy mi történik.

“Sosem volt családom” – mondja a férfi a könnyeivel küszködve…. “Én vagyok a családod” válaszolja rá a párja.

A felvétel több mint 22 millió megtekintést kapott mindössze egy hét alatt. Az internetezők egyetértenek abban, hogy a fiú reakciója őszinte volt és nagyon meghatott mindenkit. Az egyik hozzászóló még azt is megjegyezte, hogy: “Sosem volt családom. Ez a mondtat nagyon megérintett. Én is voltam ilyen helyzetben, de most már van családom. Gratulálok!”

A gyermek azóta megszületett. Az influenszer nemrég közzétett egy videót. A pici császármetszéssel született.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek