2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapEmberekElmondta, hogy lett 24 évesen 7 gyerek édesanyja - Ilyen eset csak...

Elmondta, hogy lett 24 évesen 7 gyerek édesanyja – Ilyen eset csak nagyon ritkán fordul elő

-

Vannak nők, akik már nagyon fiatalon eldöntik, hogy mikor akarnak megházasodni, gyereket vállalni…stb. Viszont a döntés mindig az élet kezében van. Hiába döntik el, hogy menyegző utáni évben teherbe fognak esni, ha sajnos ez az áldás nem történik meg. Akadnak olyan rossz helyzetben lévő nők, akiknek hosszú próbálkozások után sem akar összejönni a baba, és ez mély szomorúsággal tölti el őket. Míg másokból úgy potyognak ki a bébik, mintha muszáj lenne. Az ikerterhességekről nem beszélve, hiszen ha valakinek megadatik ez a különleges várandósság, azzal egy csapásra akár 5-6 gyereket is világra lehet hozni.

Nem tudjuk, hogy mi lehet a levegőben, de az utóbbi években egyre több olyan terhességről számoltak be, mikor a kismama 3-4-5 babát is hordott a szíve alatt. Mai cikkünk főszereplője pedig még különlegesebb helyzetbe került, mikor egymás után 3 ikerterhessége is volt.

Melissa Lee rengeteg bántást kap amiatt, mert 24 évesen 7 gyermeke van. Persze azt már nem kérdezik meg tőle, hogyan, s minként sikerült ezt a 7-et gyermeket összehoznia. A fiatal lány megelégelte, hogy állandóan negatív megjegyzések érik, ezért elmondta, hogy a gyerekeit 5 év leforgása alatt hozta világra. 19 évesen az első terhessége során egy kislányt hozott világra, majd 21 és 24 éves kora között három ikerpárnak is életet adott.

Első kislánya, Alicen novemberben fogja betölteni a 6. életévét.

Második alkalommal ikreket szült, akik novemberben lesznek 4 évesek.

A másodikként világra jött ikerpár szeptemberben fogja betölteni 3. életévét.

És idén októberben harmadikként megszületett ikrei az 1-et.

Amikor az emberek arról beszélnek, hogy 24 évesen 7 gyereke van azt mondja, hogy mire 40 lesz legalább felnőttek lesznek ő pedig úgy élheti az életét ahogy akarja. Elmondta, hogy ő nagyon boldog mert 25 éves kora előtt lett édesanya, s nem is akárhogy.

Statisztikai adatok szerint 1 : 250-hez annak az esélye, hogy természetes úton ikrekkel lesz várandós egy nő. Az egypetéjű ikrek valószínűsége még kevesebb körülbelül 3 vagy 4 : 1000-hez. A kétpetéjű ikrek valószínűsége viszont több, mivel ebben az esetben két petesejt van megtermékenyítve. Ilyenkor a gyerekek neme lehet azonos is meg eltérő is, míg az egypetéjűeknél minden esetben egyneműek.

A felhasználók teljesen ledöbbentek, hogy lehetett valakinek egymás után három ikerterhessége. A legszebb az egészben, hogy maga Melissa is megdöbbent mikor megtudta. Most úgy gondolja, hogy óriási mázlista mert ilyen rövid időn belül ilyen sok gyermeke lett.

Melissa elmesélte, hogy családjában nem voltak ikerterhességek és egy ismert rokonának sem születtek ikrei. Ennek tudatában azt gondolta, hogy a családban soha nem is voltak ikrek. Csak a második ikerterhessége után árulta el neki a nagymamája, hogy az egyik nagynénje ikreknek adott életét.

Rengeteg komment érkezett a videói alá, és a legfontosabb kérdések között az volt, hogy tervez-e a jövőben újabb gyereket, mire a válasz az volt, hogy elköttette magát, így nem. Sokaknak vegyes érzelmei voltak története hallatán, hiszen egy ilyen eset egyáltalán nem nevezhető átlagosnak.

“Nem akarok ítélkezni és sajnálom, ha ez most sértő lesz de szerinted mindegyik gyereked meg fogja kapni azt a szeretetet és törődést, amit érdemelnek?” – írta az egyik.

Volt, aki csak annyit kommentelt videója alá, hogy: “Fogamzásgátló”

Sokan azt gondolták nem is egy apától származnak a gyerekek, pedig de. Valójában kiderült, hogy Melissának egy nagyon kedves és szerető férje van, aki büszke mind a 7 gyermekére.

Így néznek ki a kicsik egyrakás:

Na mit szólsz?

Ezek is érdekelhetnek