2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekÉlő Barbienak hívják a 23 éves lányt, aki azt állítja neki van...

Élő Barbienak hívják a 23 éves lányt, aki azt állítja neki van a világon a legnagyobb szája

-

Élő Barbienak hívják azt a 23 éves bolgár származású lányt, akit maga Barbie baba inspirált arra, hogy plasztikáztassa magát. Andrea Ivanova azt állítja, hogy ő a legnagyobb szájjal rendelkező nő az egész világon és a képeit elnézve elég nagy esély van arra, hogy nem téved. Tervei között szerepel, hogy további beavatkozáson esik át.

Egyes források szerint az orvosok visszautasíthatnak bizonyos pácienseket, főleg abban az esetben, ha az eljárás/beavatkozás komolyan veszélyezteti az egészségüket. Amennyiben ezt nem fogadják el, indokolt esetben akár pszichiáterhez is küldhetik őket, hogy megbizonyosodjanak szellemileg minden rendben van velük.

Ennek ellenére van pár egyén, akiket konkrétan semmi sem állít meg abban, hogy elérjék céljaikat és drasztikusan változtassanak megjelenésükön. Még abban az esetben sem tántorodnak el, ha figyelmeztetik őket a beavatkozásoknak súlyos egészségügyi következményei is lehetnek.

Andrea kezéből már nagyon rég kicsúsztak a dolgok, hiszen már rengeteg plasztikai beavatkozáson esett át. Ennek révén nem csoda, hogy az élő Barbie névvel illették. Elmondása szerint 2018 óta látogatja a plasztikával foglalkozó klinikákat. Egy kész vagyont hagyott már hátra. A média becslései szerint az összeg elérheti az 53 millió forintot. Mint ahogy feljebb is írtuk tervei között szerepel, hogy további kezeléseken vesz részt és még tovább változtatja megjelenését.

Az összes eddigi beavatkozások közül a szájára a legbüszkébb, mellyel elnyerte a világ legnagyobb szájának járó “kitüntetést”. Ha megnézzük a néhány évvel ezelőtt készített képeit, melyek a mai napig megtalálhatóak közösségi oldalin, akkor láthatjuk, hogy mennyit változott. Gyakorlatilag felismerhetetlenre plasztikáztatta magát.

Andrea régen

Annak ellenére, hogy a beavatkozások már-már veszélyessé váltak számára, rajongói nagyon is örülnek új küllemének. Állítása szerint követői és imádói bókjai ösztönzik őt arra, hogy még több műtéten essen át.

A 23 éves fiatal nő büszke arra, hogy neki van a legnagyobb szája a bolygón, ami természetesen a hialuron érdeme. Eddig 25 injekciós kezelésen van túl és ez még közel sem a vége… legalábbis állítása szerint. Azonban mint mindennek, úgy ennek is ára van, ugyanis szája olyan nagy, hogy már-már eltakarja Andrea orrlyukait, ami miatt nehézkessé vált számára a légzés.

Ajka felső részén már gyakorlatilag semmit sem érez. Ezen kívül nehézséget okoz még neki az evés, és bizonyos tevékenységek elvégzése. Ám még ezek sem riasztják el attól, hogy újra rátöltessen.

Az orvosom figyelmeztetett, hogy ha fáj a szám, vagy ha problémám van, azonnal hívnom kell, mert fennáll a kiszáradás veszélye. Ezért azt mondta, hogy rendszeresen kenjem hidratáló krémmel, hogy ne történjen semmi probléma.” – mondta.

Szerintetek milyen?

Ezek is érdekelhetnek