2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekElrabolt egy két éves gyereket az oviból és kopaszra borotválta, hogy ne...

Elrabolt egy két éves gyereket az oviból és kopaszra borotválta, hogy ne ismerjék fel

-

Régen a legtöbb szülő nem akarta este elengedni a gyermekét bulizni holott nappal is ugyanolyan veszélyek leselkedhetnek rájuk. Sokáig nem is engedték őket felügyelet nélkül sehova, de ahogy nőttek és idősebbek lettek úgy harcolták ki, hogy egyedül mehessenek mindenhova. Ma már viszont akkor sincsenek maximális biztonságban, ha olyan intézménybe viszik őket, ahol minden pillanatban felügyelet alatt vannak.

Egy nő például fényes nappal rabolt el egy gyermeket egy baptista templom óvodájából. Az ominózus pillanatot kamera is rögzítette. Tökéletesen lehet látni, ahogy az emberrabló kiviszi a fiút az épületből, majd egy sötét furgonba teszi.

A merész emberrablás Virginia államban történt. A két éves gyerek szülei csak később tudták meg, hogy fiúk Noah eltűnt. A szülők azonnal jelentették az esetet a rendőrségnek, akik riasztották az FBI-t is.

A hatóságok szerint ilyenkor minden másodperc számít. A rendőrség figyelmeztetést adott ki, melyben felhívták az emberek figyelmét, hogy Noah halálos veszélyben lehet. Az “America’s Missing Broadcast Emergency Response” bejelentésének hála rövid időn belül megjelent a gyerek képe az interneten.

A nyomozók úgy vélték, hogy a gyereket ismeretlen ember rabolhatta el, aki véletlenszerűen választotta ki. A helyi seriff irodában dolgozók szerint a gyermek egy sötét furgonba szállt be egy ismeretlen nő kíséretében. Szerintük Nyugat-Virginia felé vették az irányt.

Később a média további képeket osztott meg, amin az látható, ahogy a fiú a nővel együtt elhagyja az intézmény épületét. Mindezt azért tették, hátha valaki felismeri a kék kabátban, fekete cipőben és sapkában lévő nőt. A fiú eltűnésekor narancs színű kabátot viselt.

Szerencsére olyan gyorsan terjedt az interneten mind a ép, mind a felvétel, mind a rendőrségi felhívás, hogy a két éves gyereket, az emberrablást követő napon találták meg. A fiú az emberrabló otthonában volt 120 kilométerre az emberrablás helyszínétől.

Egyes források szerint a gyermek ép és egészséges volt, mikor visszatért édesanyjához. Egyedül annyi változott, hogy az elrablója leborotválta a haját. Valószínűleg ezzel akarta megnehezíteni azok helyzetét, akik keresték őt.

Később az emberrabló kiléte is kiderült. A nőt Nancy Renee Fridleynek hívták. A nyomozók úgy vélik, hogy a 44 éves nő korábban két másik óvoda környékén is keresett áldozatokat. Arra is fény derült, hogy valószínű nem ez volt az első gyermekrablása.

A nyomozók rájöttek, hogy barátja Bobby Lee Taylor volt az, aki segített neki elrabolni a gyereket.

Ezek is érdekelhetnek