2022 július 6 szerda
KezdőlapCelebElvis felesége nem mutatkozhatott smink és frizura nélkül a férje előtt. Ilyen...

Elvis felesége nem mutatkozhatott smink és frizura nélkül a férje előtt. Ilyen élete volt a “Király” mellett.

-

A hírességekkel kapcsolatban a leggyakrabban olyan információkat és híreket közöl a média, hogy kijött egy új film, album illetve az, hogy megházasodott vagy elvált. Tény és való, hogy rengetegen szeretnének egy celeb oldalán sétálgatni az utcán, de valahol mélyen belül tudjuk, hogy ez soha nem lehet egy igazi, tökéletes párkapcsolat. A celebekkel kötött házasság sokkal komolyabb próbatétel, mint azt elsőre gondolnánk. Gondoljunk egy gyönyörű színésznőre, vagy egy híres rockzenészre. Ezrek csapnák le a kezünkről minden adandó alkalommal.

Szemléltessük ezt egy picit Elvis Presley-vel, aki a rock and roll királya és elismert zenei géniusz. Felesége, Priscilla egy angyalarcú szépség, aki 10 évvel fiatalabb volt nála. Ő lett az egyetlen nő, aki valaha is házassági ajánlatot kapott Elvistől, és Priscillának is ő volt az egyetlen férfi, akit élete szerelmének nevezett még a válás és a veszekedések dacára is.

Tudtátok róla, hogy soha nem mutatkozott belőtt frizura és smink nélkül a “királynak”?

Most megtudjátok, hogy miért…

Elvis 24 éves volt, a lány pedig 14. 1959-ben találkoztak egy partin, aminek Elvis volt a házigazdája, aki azokban az időkben még a hadseregben szolgált. A csinos lányon azonnal megakadt a szeme és, hogy lenyűgözze olyan dalokat kezdett el játszani, amikkel megpróbálta felhívni magára a figyelmét. Amikor Priscilla elhagyta a bulit, biztos volt benne, hogy soha többé nem láthatja a sztárt, de a sorsnak más tervei voltak.

Elvis észrevette, hogy Priscilla nagyon hasonlít az édesanyjára Gladys-re, aki nagyon hiányzott neki. Nem sokkal később a zenész randevúra hívta, ahol elcsattant az első csók. A lány szülei rendkívül aggódtak és személyes találkozót kértek a sztártól, ahol Elvis annyira lenyűgözte őket, hogy minden fenntartásukról megfeledkeztek. A sztár bevallotta, hogy őszinte érzelmei vannak a lány iránt és, hogy mentálisan sokkal érettebb mint, amit a kora mutat.

A kapcsolatuk elején Elvis elmesélte az egyik barátjának, Rex Mansfieldnek, hogy Priscilla még annyira fiatal, hogy olyanná formálja, amilyenné csak szeretné. Eközben a lány olyannyira, elkeseredetten beleszeretett a “királyba”, hogy ő lett a világ központja a számára.

Egyre többet randiztak. Priscilla kisminkelte magát és kölcsönkérte az anyja ruháit abban a reményben, hogy Elvis barátainak nem fog feltűnni, hogy mennyire fiatal valójában. A sztár kúriájában rendezett partikon mindig sok ember jelent meg. Nevetgéltek, italoztak, de valójában csak arra várt mindenki, hogy a sztár lejöjjön az emeletről. Amint megjelent, még a légy zümmögését is hallani lehetett. Csend lett. Igazából azért nem mert senki sem szólni, mert nem tudták, hogy a sztárnak épp milyen hangulata volt. Ha nevetett, akkor mindenki nevetett…ha ideges volt, akkor inkább csendben folytatták a csevejt.

“Azokon az éjszakákon, amikor nyugodt és békés volt a hangulata, elmondta, hogy milyennek képzelte el a tökéletes nőt és, hogy én mennyire passzolok ehhez a képhez. Szerette a halk szavú, barna hajú, kék szemű nőket. Persze szeretett volna még inkább a preferenciáihoz formálni. A hűség nagyon fontos volt számára, bár inkább a nő részéről” – mesélte Priscilla.

Elvis tisztában volt a korkülönbséggel és értékelte Priscilla ifjúságát és tisztaságát. Addig nem ért hozzá, míg be nem töltötte a felnőtt kort, azonban a sztár természetesen nem bírt magával és habzsolta a szebbnél szebb nőket, kezdve a szomszédoktól egészen a hollywoodi sztárokig.

Priscilla és Elvis hasonlítottak egymásra. Presley a saját képére és elképzeléseire faragta a nőt. A fodrászával feketére festette a haját és az övéhez hasonló tincseket formáztatott neki. A lány “Elvis élő babájának minősítette” magát.

Nem mutathatta meg magát anélkül, hogy ki ne sminkelte volna magát és ne lett volna beállítva a frizurája. A sztár nem akarta látni a szépség létrejöttének az útját, csak a végeredményt. Priscilla persze mindent megtett, hogy Elvis boldog legyen. Nem számított neki, hogy önmaga mit szeretett volna.

A pár összeházasodott, és ezután a lány azonnal teherbe is esett. Elvis aggódni kezdett, hogy a gyereknevelés miként befolyásolja majd a karrierjét. A lány 7 hónapos terhes volt, amikor a sztár arra kérte, hogy tartsanak egy kis szünetet a kapcsolatukban. Nemsokára megszületett a lányuk Lisa Marie és a szerelmesek újra összejöttek.

A szülés után Priscilla megtudta, hogy Elvisnek továbbra is vannak nőügyei és rájött arra, hogy nem fog rá várni, mint egy hűséges kutya.

Valamivel több, mint 6 évig voltak házasok. Egy interjúban a nő bevallotta, hogy azért vált el tőle, mert már nem szerette. “Meg akartam ismerni a világot. Nekem nem volt igazi kamaszkorom. Alkalmazkodnom kellett egy férfihez. Tettem, amit kért és követtem mindenhová. Ő élte az életet, ami nekem sosem volt.” – mesélte a nő.

A válás után a házastársak közösen felügyelték a lányukat és rendszeresen találkozta. Amikor Priscilla tudomást szerzett Elvis haláláról, szinte teljesen megsemmisült. Nagyon sok időbe telt neki továbblépni.

Lányuk, Lisa Marie Presley később énekesnővé vált és feleségül ment Michael Jacksonhoz, majd később Nicolas Cage-hez. Presley-ék unokája Riley Keough modell és színésznő.

Priscilla megtartotta férje családi nevét, de megváltoztatta a frizuráját és a sminkstílusát. A válás után nyitott egy ruházati üzletet. Szerepelt pár filmben. Jenna Wade-t játszotta a Dallasban és Jane Spencert a Csupasz Pisztoly filmekben.

Priscilla végre úgy formálhatta a személyiségét, ahogy neki tetszett. Szerinte egy nőnek lehet saját élete és nem csak a férfinak kell megfelelnie.

A hölgy már 75 éves. 2003 óta a Santa Barbara-i székhelyű Dream Foundation nagykövete. Halálosa beteg felnőttek, a családjukra vonatkozó kívánságait próbálják teljesíteni.

Annak ellenére, hogy a házasságuk Elvis-szel nem volt sikeres, Priscilla pozitívan emlékszik vissza mindenre. Most is úgy tartja, hogy “élete szerelme volt” és annak ellenére, hogy komoly nehézségekkel kellett szembenéznie, örökké szeretni fogja.

Mit gondoltok? Ti összejönnétek valamelyik hírességgel? Írjátok meg a véleményeteket kommentben.

Ezek is érdekelhetnek