A 19 éves TikTok-sztár rendőrségi üldözés következtében vesztette életét – Ezért akarták megállítani

- Hirdetés -

Sajnálatos módon újabb fiatal lélek távozott a világról, ami mélyen megrendítette az embereket. A texasi származású Gabriel Salazar mindössze 19 éves volt, mikor egy tragikus baleset következtében életét vesztette. A Zavala megyében élő Tik-tokker, aki „@gabenotbabe” néven volt fent a videomegosztó közösségi oldalon. A 19 éves fiatal eme rövid pályafutása alatt összesen 2,2 millió követőt gyűjtött maga köré, akik mindig kíváncsian figyelték újabbnál-újabb videóit.

6 4 A 19 éves TikTok-sztár rendőrségi üldözés következtében vesztette életét - Ezért akarták megállítani

Egyes források szerint Gabriel autóbaleset következtében hunyt el. A jelentések szerint rendőrségi üldözésbe keveredett, ami végül e tragikus eseményhez vezetett. Mielőtt bekövetkezett volna a borzalmas baleset a TikTok-sztár megosztott egy képet magáról az Instagramon. Amellett az autó mellett állt, amivel végül balesetet szenvedett. Ez egy fehérszínű Chevy Camaro volt.

1 7 A 19 éves TikTok-sztár rendőrségi üldözés következtében vesztette életét - Ezért akarták megállítani

Salazar 2019-ben csatlakozott a TikTok univerzumához, s rengetegen megkedvelték őt a platformon. Bár a baleset óta Salazar TikTok fiókja megszűnt, követői mindent elkövetnek, hogy tisztelegjenek előtte. Rengeteg barátja, osztálytársa, ismerőse oszt meg róla képet és videót, s mindegyiken mosolyog és bolondozik.

- Hirdetés -
3 9 A 19 éves TikTok-sztár rendőrségi üldözés következtében vesztette életét - Ezért akarták megállítani

„Bro, csak egyszer lógtam vele, de olyan laza voltál és sziporkázó. Nyugodj békében.” – írta az egyik.

„Nagyon örülök, hogy megismertelek. Az Instagram történeteid és a TikTok videóid mindig feldobták a napjaimat. Nagyon őszinte léleknek tűntél.” – írta egy másik barátja.

5 7 A 19 éves TikTok-sztár rendőrségi üldözés következtében vesztette életét - Ezért akarták megállítani

„Bárcsak ne lenne igaz. RIP Man.”

- Hirdetés -

„Nagyon hiányzol tesó.”

A Zavala Megyei Seriffhivatal Facebookon kiadott egy közleményt, melyben a következő állt:

„2021. szeptember 26-án, vasárnap körülbelül 1:20-kor a ZCSO képviselője meghallotta, hogy a Crystal City Rendőrkapitányság egyik rendőre közúti ellenőrzéseket kezdeményez az US Highway 83-on az FM3292 kereszteződésében. A CCPD tisztje közölte, hogy aktív üldözésbe kezdett egy fehér Chevy Camaróval, amely észak felé haladt a 83-as autópályán La Pryor felé”.

- Hirdetés -
2 8 A 19 éves TikTok-sztár rendőrségi üldözés következtében vesztette életét - Ezért akarták megállítani

Később kiderült, hogy mi miatt vették üldözőbe Salazart. Egyes források szerint Gabriel nem egyedül utazott a kocsiban. Rajta kívül még 3 ember tartózkodott a járműben, név szerint Jose Luis Jimenez-Mora, Jose Molina-Lara és Sergio Espinoza-Flores.

193639416 1648306368691392 173284127034724619 n A 19 éves TikTok-sztár rendőrségi üldözés következtében vesztette életét - Ezért akarták megállítani

Salazaron kívül mindannyian bevándorlók voltak, akik mindenáron szerettek volna eljutni Mexikóba. Csupán 90 mérföldre voltak a határtól, mikor az autópálya rendőrség üldözőbe vette őket. Mivel nem tudták őket elkapni, ezért erősítést hívtak, akik megpróbálták elvágni az útjukat. Annak érdekében, hogy lelassítsák/megállítsák őket, szögesdrótot húztak keresztbe az útra, azt remélve, hogy ez majd hatásos lesz.

4 7 A 19 éves TikTok-sztár rendőrségi üldözés következtében vesztette életét - Ezért akarták megállítani

Sajnos a dolog nagyon rosszul sült el, mert ahelyett, hogy megállította volna őket, a kocsijuk felborult, többször megpördült, majd végül kigyulladt. A baleset következtében mind a négy utas életét vesztette.

salazar A 19 éves TikTok-sztár rendőrségi üldözés következtében vesztette életét - Ezért akarták megállítani

Legyen számukra könnyű a föld!

244424899 395066768784921 6170719948119061128 n A 19 éves TikTok-sztár rendőrségi üldözés következtében vesztette életét - Ezért akarták megállítani

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!