A 6 éves kisfiú halála után üzent a szüleinek. Amikor megkapták a gyermek búcsúüzenetét, teljesen ledöbbentek.

- Hirdetés -

Talán a legnagyobb fájdalom az életben, ha egy gyermeket veszít el valaki. Ebben az esetben is egy ilyen tragédiát kellett átélnie a családnak. Egy szörnyű fertőzés miatt hunyt el a 6 éves gyermek. Miután a szülei hazatértek a tragikus nap után, teljesen ledöbbentek, amikor megtalálták a gyermekük üzenetét.

9d455f72 3e35 4a98 b8d1 5fab11fbed87 A 6 éves kisfiú halála után üzent a szüleinek. Amikor megkapták a gyermek búcsúüzenetét, teljesen ledöbbentek.

Ezt a tündéri kisfiút, Leland Shoemake-nak hívták, szeptember 25-én vesztette életét. A köznyelvben agyevőamőba-fertőzésnek nevezik a betegséget, amiben szenvedett. Ez egy baktériumok által okozott gennyes agyhártyagyulladás. Nagyon ritka betegség, gyors lefolyású és sajnos gyógymód sem létezik rá. Így a szülők tisztában voltak a végzetes kimenetellel.

Édesanyja, Amber és apukája, Tim Shoemake mindent megtettek a gyermekükért, de sajnos ebben az esetben sem vezetett eredményre a kezelés. A fiú egyre gyengébb lett, végül pedig feladta a harcot.

2CE7F81700000578 0 image m 40 1443549484773 A 6 éves kisfiú halála után üzent a szüleinek. Amikor megkapták a gyermek búcsúüzenetét, teljesen ledöbbentek.

A szülők a gyermekük nélkül tértek haza. Amikor első alkalommal hazamentek, Amber a fia szobájában pakolta össze a ruhákat, készült a temetésre. Ez idő alatt az édesapa a nappaliban pakolt, amikor a kisfiú rajzasztalán megpillantott egy lapot. Teljesen elállt a lélegzete, görcsbe rándult a gyomra és azonnal sírva fakadt. Megmutatta a feleségének is a kisfiúk búcsúüzenetét.

- Hirdetés -

A lapon ez a felirat szerepelt:

„Még mindig veletek vagyok. Köszönöm, anya és apa. Szeretlek”

six year old passes away find a note home 02 A 6 éves kisfiú halála után üzent a szüleinek. Amikor megkapták a gyermek búcsúüzenetét, teljesen ledöbbentek.

A szülők elmesélték, hogy gyermekük nagyon sokat rajzolt és gyakran kis üzeneteket is írt. De ez igazán mellen ütötte őket. Eldöntötték, hogy bekeretezik és kiteszik a nappali falára.

„Leland egy csodálatos gyermek volt, örülök, hogy én lehettem az anyukája. Óriási volt benne a tudásvágy, imádta a tanulást. Már az óvoda alatt elkezdett írni és ügyesen számolt is. A történelmi filmek voltak a kedvencei, az apukájával gyakran dokumentumfilmeket néztek. Imádta minden nap megnézni az időjárásjelentést is.”

six year old passes away find a note home 06 A 6 éves kisfiú halála után üzent a szüleinek. Amikor megkapták a gyermek búcsúüzenetét, teljesen ledöbbentek.

Nem csak okos volt, hanem nagyon szerethető is, mindig a társaság középpontjába került. Rengeteg barátja volt, még a felnőttekkel is szeretett beszélgetni. Az biztos, hogy ezt a kisfiút rengeteg ember szerette és később is emlékezni fognak rá.

cab55a62 7298 4c06 950f c29896f942cd A 6 éves kisfiú halála után üzent a szüleinek. Amikor megkapták a gyermek búcsúüzenetét, teljesen ledöbbentek.

„Ő egy nagyon kedves gyermek volt, aki túl hamar távozott erről a világról. Örökké a szívünkben él.” – mondja édesapja

six year old passes away find a note home 05 A 6 éves kisfiú halála után üzent a szüleinek. Amikor megkapták a gyermek búcsúüzenetét, teljesen ledöbbentek.
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!