A hős tinédzser az életét adta a fuldokló kistestvéreiért. – „Már nem volt ereje kiúszni.”

- Hirdetés -

Igazi hős volt a fiatal lány, három kisgyereket mentett ki a viharos vízből. Sajnos neki nem volt ekkora szerencséje. Az életét adta adta a gyermekekért.

lan A hős tinédzser az életét adta a fuldokló kistestvéreiért. - "Már nem volt ereje kiúszni."

A tragédia a minnesotai Bagleyben történt 2020-ban. A seriff hívást kapott, hogy egy lány belefulladt a vízbe. A mentők és a rendőrség is kivonult, próbáltak segíteni a lányon, de már késő volt. A járókelők megpróbálták újraéleszteni amíg vártak a szakszerű segítségre.
A még csak 18 éves Raina Lynn Neeland azért ment bele vízbe, hogy megmentse kistestvéreit a fulladástól.

„A gyerekek gyakran játszanak a gátnál, közvetlenül a folyóba folyik innen a víz. Csúszdaként használják és ugrálnak is a vízbe. Sajnos ezen a napon a gyerekek nem tudták, hogy az esőzések miatt sokkal magasabb lett a vízszint. Amikor elkezdtek úszkálni, csapdába estek a gát felől érkező háborgó vízben.” – mesélte a seriff, Darin Halverson

2c6fc977 4cbc 4712 88fc 8abeb3d907b7 1140x641 A hős tinédzser az életét adta a fuldokló kistestvéreiért. - "Már nem volt ereje kiúszni."

Amikor észrevette a lány, egy pillanatig sem habozott. A szemtanúk elmondása szerint a tinédzser 3 kisgyermeket mentett ki. A kicsik 6, 8 és 10 évesek voltak. Sajnos Rainának már nem volt ereje kiúszni, a gyerekek pedig nem tudtak segíteni rajta. A 8 éves kislányt többször is újra kellett éleszteni, de sikerült megmenteni.

- Hirdetés -

A hős lány nagymamája mesélt a szörnyűségről:

„Az unokám mindig is segíteni akart az embereknek és a világnak. Ő ezzel támogatott most minket, hogy a többi unokámat megmentette. Minden nap hálát adok az istennek, hogy a három kicsi túlélte, és imádkozom Raináért.”

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!