Az iskolás pomponlány megmenti a kisfiú életét – fellépés közben ugrott le a színpadról

- Hirdetés -

Egy ugyanolyan átlagos napnak indult ez is, mint bármelyik. Azonban egy pillanat alatt tragédia történhetett volna. Egy Texasban tartott iskolai rendezvényen történt meg a baj, egy 17 éve lány éberségének és gyorsaságának köszönheti egy gyermek, hogy megmentették az életét.

megment

A fiatal lány, Tyra a Rockwell nevű iskolába jár és a pomponcsapat oszlopos tagja. Aznap éppen fellépésük volt, a pódiumon táncoltak. Egyszer csak kiszúrta a nézőtömegben, hogy egy kisfiú kapkod a levegőért. Édesanyja ekkor már elkezdett segítségért kiabálni, bízott benne, hogy valaki tudja majd, hogy mit kell tenni.

„Teljesen kétségbe estem, nem tudtam mit csináljak. Kiabáltam, hátha egy orvos jelen van, vagy valaki, aki tudja mit kell tenni.”

Egy gumicukrot nyelt le Clark, attól kezdett el fuldokolni. A kicsi csak kapkodott a levegőért és könnybe lábadt a szeme.

Tyra egy pillanatig sem habozott, azonnal leugrott a színpadról és odarohant a kisfiúhoz. A lány tisztában volt azzal, ha időben odaér, megmentheti a fiút. Megfogta és gondolkodás nélkül végrehajtotta rajta a Heimlich-fogást. Ez egy elsősegélynyújtási technika félrenyelés esetén. 2-3 határozott mozdulat után, a cukorka megmozdult a kicsi torkában és kiköpte. Ekkor újra tudott levegőt venni a gyermek.

- Hirdetés -

Miután Tyra megmentette a fiú életét, azonnal visszaszaladt a színpadhoz és folytatta a táncot a csapattal.

274588151 350261516822417 3186916711000573154 n Az iskolás pomponlány megmenti a kisfiú életét - fellépés közben ugrott le a színpadról

Az édesanya, Nicole hihetetlenül hálás volt a lánynak, úgy érezte, hogy nem tudta ott eléggé megköszönni. Mindenképpen szeretett volna még találkozni Tyraval, de nem tudta a nevét. Megosztotta a történetüket a közösségi médiában, bízva abban, hogy valaki ráismer a lányra. Ez így is történt, hamar megtudta a tinédzser nevét és elérhetőségét. Személyesen találkoztak, hogy Clark is ki tudja fejezni háláját. Egy nagy pacsival köszönte meg a lánynak a jócselekedetét.

„Borzasztó hálás vagyok, hogy segített a kisfiamon, nekem nem volt elég lélekjelenlétem. Sosem tudom eléggé megköszönni neki!”

274304287 502546394717522 4383493056605161499 n Az iskolás pomponlány megmenti a kisfiú életét - fellépés közben ugrott le a színpadról

Tyra elmondta, hogy a Heimlich-fogást édesanyjától tanulta, aki egy árvaházban dolgozik gyermekek között. Azt is elmondta, hogy a jövőben az orvosira szeretne jelentkezni, ugyanis gyermeksebész szeretne lenni.

- Hirdetés -

Úgy gondoljuk, hogy biztosan sikeres lesz a szakmájában, a bátorságának és gyorsaságának köszönhetően.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!