Bombanővé alakította a sminkmester. Az emberek nem hiszik el, hogy ugyanaz a személy

Megosztás

- Hirdetés -

A smink segítségével a nők egy teljesen más emberré válhatnak. Legalábbis külsőre. Erre számtalan példát találunk a neten „előtte-utána” fotók formájában.

A Tiktokos lány elképesztő átalakulása

Egy jó smink teljesen megváltoztathatja a megjelenésed. Az ezzel foglalkozó csatornák nagyon népszerűek az interneten. A szakemberek szó szerint csodákat művelnek az emberekből. Néhány kozmetikum és csoda, amire szükség van ahhoz, hogy az arcunk totálisan megváltozzon.

@lashesandlosing Did this look on live 💜 #makeup #catfish #noteeth #trending #fyp #veneers ♬ ET X LOCKED OUT OF HEAVEN BY ALTEGOMUSIC – ALTÉGO

A jól ismert Lashes And Losing sminkest közel 500 ezren követik online. A világ minden tájáról érkeznek hozzá vendégek. A nő mutat pár apró trükköt, hogyan változtathat valaki a megjelenésén. Érdekesség, hogy a szakember mindent egyedül tanult meg. 

- Hirdetés -

A videó nyitó részében őt láthatunk smink nélkül, hanyag frizurával és… fogak nélkül! A videó következő részében a művésznő elképesztő átalakulását mutatta meg. A megfelelően felvitt kozmetikumok, műszempillák tették magával ragadóvá a hatást! 

@lashesandlosing

♬ original sound – Ian Asher

Előtte

kep 2022 10 19 142936850 Bombanővé alakította a sminkmester. Az emberek nem hiszik el, hogy ugyanaz a személy

Utána

- Hirdetés -
kep 2022 10 19 142956731 Bombanővé alakította a sminkmester. Az emberek nem hiszik el, hogy ugyanaz a személy

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!