Egy anya szörnyű felfedezést tett miután elhozta lányát a bölcsődéből – 25 furcsa foltot talált a testén

- Hirdetés -

A legtöbb párnak az a legnagyobb álma, hogy gyermekkel bővüljön a családja. Persze ez komoly anyagi felelősséggel jár, ugyanis sokat kell költeni pelenkára, babaholmikra, bababútorokra, tápszerre, játékokra és a többi. Emellett még ott van az éjszakai álmatlanság a baba sírása miatt, vagy épp azért mert akkor jön rá az éhség. A nehézségek ellenére azonban ajándékként és áldásként írják le a gyermekvállalást.

4 11 Egy anya szörnyű felfedezést tett miután elhozta lányát a bölcsődéből - 25 furcsa foltot talált a testén

Akármennyire is szeretnék a szülők gyermekeik mellett tölteni mindennapjukat egy idő után el kell engedni a kezüket, mert vissza kell térniük a munka világába. Ilyenkor vagy bölcsibe, vagy óvodába íratják őket, attól függ mennyi idős korukban mennek vissza dolgozni. A tökéletes intézmény kiválasztása viszont nem olyan könnyű feladat.

6 7 Egy anya szörnyű felfedezést tett miután elhozta lányát a bölcsődéből - 25 furcsa foltot talált a testén

Amikor Alice Martin és férje 15 hónapos lányuk számára szerettek volna bölcsődét választani, úgy gondolták, hogy bölcsen döntöttek, és a Creative Beginnings Preschool a legmegfelelőbb hely.

- Hirdetés -
3 13 Egy anya szörnyű felfedezést tett miután elhozta lányát a bölcsődéből - 25 furcsa foltot talált a testén

Egy nap azonban, amikor Alice elhozta a gyereket az oviból, észrevett valamit, amitől felfordult a gyomra. A jelenség egyszerre dühítette fel és szomorította el. A lánya testét rengeteg harapásnyom borította.

1 11 Egy anya szörnyű felfedezést tett miután elhozta lányát a bölcsődéből - 25 furcsa foltot talált a testén

Alice szerint a gyermeket több mint 25-ször harapták meg. Legalábbis ennyit tudott megszámolni. Miután hazaért megpróbálta átöltöztetni a kis Rosalynnt, s ekkor vette észre a szörnyű foltokat. Egyszerűen nem hitt a szemének.

2 11 Egy anya szörnyű felfedezést tett miután elhozta lányát a bölcsődéből - 25 furcsa foltot talált a testén

„Először azt gondoltam, hogy ezek tényleg harapásnyomok. Aztán az agyam egyszerűen kikapcsolt és elkezdtem sírni” – mondta Alice.

- Hirdetés -

Az eset annyira súlyos volt, hogy még a rendőrséget is értesítették az esetről. Még mindig azon dolgoznak, hogy kiderítsék mi történhetett valójában. Egyelőre nem emeltek vádat.

7 9 Egy anya szörnyű felfedezést tett miután elhozta lányát a bölcsődéből - 25 furcsa foltot talált a testén

„Több mint 25 harapásnyom borítja a testét, de a pontos számot nehéz megmondani. Én és az egyik rendőr 25-öt számoltunk össze. Az ember mindig meg akarja védeni a gyerekeit, és úgy érzem, hogy ez nem történt meg. Úgy érzem, hogy olyasvalakire hagytam őt, aki egyáltalán nem vigyázott rá. Nehéz megmondani mi történhetett, lehet csak pár percre hagyták magára, vagy nem is figyeltek rá rendesen. Nem tudom, szerintem egy ilyen harapáshoz idő kell.” – mondta az aggódó anyuka.

5 11 Egy anya szörnyű felfedezést tett miután elhozta lányát a bölcsődéből - 25 furcsa foltot talált a testén

Az óvoda egyelőre nem adott ki közleményt az incidenssel kapcsolatban. Egy helyi híradónak a következőt nyilatkozta az arizonai egészségügyi minisztérium.

- Hirdetés -

„Az ADHS vizsgálja a Creative Beginnings Daycare-ben történt incidenst, és együttműködik a bűnüldöző szervekkel. A vizsgálat még nem zárult le, mert még az ADHS nem nyilatkozhat folyamatban lévő vizsgálatokról”.

Kepkivagas Egy anya szörnyű felfedezést tett miután elhozta lányát a bölcsődéből - 25 furcsa foltot talált a testén

Alice reméli, hogy azok, akik felelősek azért, ami a kislányával történt, megfizetnek a tetteikért. Ha ez nem történik meg, előfordulhat, hogy más gyerekek is elszenvedhetik ugyanazokat a következményeket.

A ti gyermekeitek jöttek már haza furcsa sérülésekkel az oviból, iskolából?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!