Egy fiatal művész, aki Disney karakterekké alakítja a teljesen hétköznapi házi kedvencek képeit

- Hirdetés -

Isa Bredt egy 22 éves holland művész, aki olyan tehetséggel van megáldva, hogy bármilyen háziállat képéből képes Disney karaktert varázsolni. Projektjét el is nevezte „Pet Disneyfication-nak” és számtalan ember kereste már meg őt azzal kapcsolatban, hogy saját házi kedvencét rajzolja meg mesefigura formában. Mivel Isa-t ez a tevékenysége rendkívül boldoggá teszi ezért kapva kap az alkalmon, hogy újabbnál-újabb alkotásokat készítsen. Bredt már kisgyerekként is imádott rajzolni, persze akkor még nem fejlődött ilyen szinten ki a készsége, de ahogy egyre idősebb lett úgy alakult át a kézügyessége. A középiskola befejezése előtt úgy döntött, hogy beiratkozik egy illusztráció és animációs képzésre, ahol elsajátíthatja a szakma minden csínját-bínját. Mivel imádta a Disney karaktereket és, ahogy azok meg voltak rajzolva, így nem volt kérdés, hogy milyen irányba akar orientálódni.

Szinte minden egyes alkotását feltöltötte Instagram oldalára, amit ma már több, mint 257 ezren követnek, ám ez a szám napról napra emelkedik, hisz ki ne akarná saját házi kedvence képét ilyen különleges formában látni? A mai cikkünkben elhoztuk pár alkotását, de természetesen Ista oldalán is láthatók a rajzok.

1, Mennyire gyönyörű szemei vannak ennek a csodás kutyusnak.

- Hirdetés -

2, Ő itt Pinocchio a macska, aki cuki Batmanes pólót visel.

3, Ennek az ében fekete macskának gyönyörű kék szeme van, ami egy kicsit ijesztő, de a művész kedvesebb tekintete varázsolt neki.

4, Láttatok ennél szebb és cukibb kiscicát?

- Hirdetés -

5, Ő itt Stevie a cuki kis utazó macska, aki nyugodtan ül a kis bőröndje mellett.

6, Amikor a művész egy csodálatos barátságot rajzol meg.

7, Ennél édesebben nem is lehetett volna ábrázolni ezt a kis öreg kutyust.

- Hirdetés -

8, A macska lányok biztos hanyatt dobnák magukat eme gavallér kandúr láttán.

9, A műész valóban jól meg tudja fogni ezeknek az állatoknak a védjegyeit.

10, Egy nagyon édes albínó kutya, akit a művész hipercukiként ábrázolt.

11, Szerintetek is úgy néz ki mesefiguraként, mint egy bajszos coboy?

12, Ez a két barát szó szerint elválaszthatatlan, nem csoda, hogy a művész ezt a képet választotta ki.

Ha érdekel titeket a többi képe, akkor látogassátok meg az Instagram oldalát.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!