Ez a fiatal nő a világ legnagyobb ajkaira vágyik – Így nézett ki a plasztikai műtétek előtt

- Hirdetés -

A 22 éves, bolgár származású nő, Andrea Emilova Ivanova Szofiában él, emellett pedig a plasztikai műtétek megszállottja. A fiatal nő azt szeretné, ha neki lennének a világon a legnagyobb ajkai. Máig már több ezer eurót fizetett ki a plasztikai sebészeknek azért, hogy ajka minél nagyobb lehessen. Eddig 15 operáción van túl, de véleménye szerint még mindig nem akkorák ajkai, amekkorának szeretné őket. Addig nem is akar leállni, amíg nem az övéi lesznek a világon a legnagyobbak.

Ivanova-nak rengeteg követője van közösségi oldalán, azonban nem mindannyian értenek egyet vele. A nő ugyan valamennyire elégedett ajkaival, de azt állítja, hogy a beavatkozásoknak még koránt sincs vége.

„Mindennél jobban tetszenek az ajkaim. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, boldog vagyok. Bulgáriában most ez a divat. Vannak emberek, akik nagy ajkaimért szeretnek, mások a kisebb ajkakat szeretik. Nem igazán érdekel mások véleménye. Azt gondolom, hogy az embernek joga van úgy kinézni, ahogy akar. Nincsenek határok” – mondta Andrea.

- Hirdetés -

Andrea azonban még mindig nem teljesen elégedett magával, a mostaninál is nagyobb ajkakat szeretne.

„Úgy gondolom az ajkaim még nem elég nagyok. Nem akarok másra hasonlítani. Sok lánynak hialuronsav van az ajkában. Az országomban a hatalmas ajkak vannak a divatban” – tette hozzá áradozva a fiatal nő.

Andrea így nézett ki a műtétek előtt:

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!