Ez a négy csillagjegy az elköteleződés helyett a kalandot választja – Te köztük vagy? És a párod?

- Hirdetés -

Az, hogy hogyan viszonyulunk a párkapcsolatokhoz, rengeteg tényezőtől függ. Előttünk állhat szüleink vagy nagyszüleink példája vagy akár személyes tapasztalatok, amelyekből akad jó és rossz is egyaránt. Utóbbi esetében könnyen előfordulhat, hogy elmegy a kedvünk az egésztől és eszünkben sincs komoly kapcsolatba kezdeni.

A következő négy csillagjegy biztosan nem a komoly párkapcsolatok híve, hisz mielőtt kapcsolatuk eljutna arra a szintre, hogy komolynak mondható legyen, lelécelnek. Ezek a csillagjegyek sokkal inkább előnyben részesítik a kalandokat, amelyekben semmilyen kötelezettség nem hárul rájuk.

  1. Vízöntő

Ennek a csillagjegynek a szülötte egyáltalán nincs oda a rutinos dolgokért. Lételeme, hogy mindig valami új történés legyen az életében, különben hamar unatkozni kezd. Viszonylag rövid időn belül megunja ugyanazt a személyt, ezért soha nem is vág bele egy komoly kapcsolatba. Nem tud korlátok között élni, őt nem lehet irányítani, számára a legfontosabb a szabadsága. Nem várja meg, hogy kapcsolata komolyra forduljon, előbb kihátrál belőle.

- Hirdetés -

2. Ikrek

Nem sokan tudják, de az Ikrek a leghatározatlanabb csillagjegy mind közül. Ez akkor nyilvánul meg a leginkább, amikor arra kerülne a sor, hogy valaki mellett elkötelezze magát. Érzéseit hajlamos elnyomni. Számára ennél sokkal fontosabb a tudás, intelligenciájának fejlesztése, ennek érdekében pedig az egész életét a munkájának szenteli. A hosszú távú kapcsolatnál sokkal értékesebb számára egy futó kaland.

3. Mérleg

- Hirdetés -

A Mérleg egy rendkívül romantikus személy, kényezteti és szinte a tenyerén hordozza párját mindaddig, amíg nem érzi úgy, hogy a kapcsolat komolyodni kezd. Ugyanis ebben az esetben hamar felveszi a nyúlcipőt, pillanatok alatt képes kiszállni a kapcsolatból. Nehezen hiszi el, hogy valaki őt is szeretheti. Ráerőltetni pedig egyáltalán nem lehet és nem is tanácsos, hogy emeljétek a kapcsolatotokat komolyabb szintre, esélyed sincs rá.

4. Bak

A Bak jegy szülötte nagyon nehezen esik szerelembe, hozzá sokkal közelebb állnak a racionális és teljesen egyértelmű helyzetek. Minden esetben próbálja megőrizni a józan eszét. Minden döntése előtt komolyan mérlegeli a lehetőségeit, éppen ezért képtelen belemenni egy hosszútávú kapcsolatba. A Bak előnyben részesíti karrierjét. Egyik nap még veled van, aztán eltűnik, majd ismét felbukkan a semmiből. Mi sem bizonyítja jobban, hogy alkalmatlan a komoly párkapcsolatra.

- Hirdetés -

Te mit gondolsz? Rajta vagy a listán?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!