Ikerfivérek, akik azt állítják, soha nem feküdtek kés alá – Íme a Bogdanoff testvérek különleges élete

- Hirdetés -

Nem mindenki hallotta ugyan az élettörténetüket, ám a legtöbb francia származású ember ismeri a híres ikreket, Igor és Grichka Bogdanoffot. Rengetegen állítják, hogy hasonlítanak Jocelyn Wildensteinre, azaz a „Macskanőre”, aminek valljuk be van alapja. Hozzá hasonlóan a Bogdanoff testvérek is drasztikusan megváltoztatták a külsejüket, sőt gyakorlatilag már nem is hasonlítanak egykori megjelenésükre.

FotoJet 1 Ikerfivérek, akik azt állítják, soha nem feküdtek kés alá - Íme a Bogdanoff testvérek különleges élete

De kicsoda Igor és Grichka Bogdanoff? Nos ezek az ikrek akkor hívták fel magukra a francia közönség figyelmét, amikor elindították a „Temps X” című sci-fi főműsoridős sorozatukat. Hihetetlen intellektusukról, progresszív kutatásaikkal és ötleteikkel megrázták a tudomány világát. Annak idején a Bogdanoff ikreket a New York Times „csodagyerekekként” jellemezte, magas intelligenciával és nagy egóval.

3 Ikerfivérek, akik azt állítják, soha nem feküdtek kés alá - Íme a Bogdanoff testvérek különleges élete

Délnyugat-Franciaországban születtek 1949-ben, és orosz gyökerekkel rendelkeznek. Grischka és Igor anyai nagyanyja, Bertha Kolowrat-Krakowsky grófnő nevelte őket, aki egy közép-európai történelmi cseh családhoz tartozott. Nagymamájuk kastélyában, Saint-Laryban (Esclignac) nőttek fel, és egyfajta királyi életet éltek.

2 Ikerfivérek, akik azt állítják, soha nem feküdtek kés alá - Íme a Bogdanoff testvérek különleges élete

Nagymamájuk drámai élete valószínűleg nagy hatással volt rájuk. Bertha Kolowrat-Krakowsky grófnő ugyanis azután szülte meg lányát, az ikrek édesanyját, miután viszonya volt Roland Hayes afroamerikai tenorral. Ez óriási botrányt kavart, mert akkoriban a Colloredo-Mannsfeld osztrák hercegi házhoz tartozó Hieronymus Graf felesége volt.

7 Ikerfivérek, akik azt állítják, soha nem feküdtek kés alá - Íme a Bogdanoff testvérek különleges élete

A 70-es és 80-as években a testvérek teljesen normálisnak tűntek. Legelső plasztikai műtétjükre a 90-es években került sor, bár a mai napig tagadják, hogy valaha is kés alá feküdtek volna. Megszállottságuk idővel egyre nagyobb lett.

Egyfajta hírességekké váltak nemcsak hazájukban, hanem Amerikában is. Még manapság is gyakran látni őket híres emberek, köztük modellek és tévésztárok társaságában.

10821986 Ikerfivérek, akik azt állítják, soha nem feküdtek kés alá - Íme a Bogdanoff testvérek különleges élete

Minden egyes nyilvános szereplésük után a címlapokra kerülnek. A Sydney Morning Herald szerint az ikreknek már olyan drasztikusan át lett alakítva az arca illetve az arccsontja, hogy a látásuk is veszélybe kerülhet. A további műtétek közé tartozott az ajkuk és az álluk átalakítása. Ezeket az idő múlásával folyamatosan változtatták.

Amikor a műtéteikről kérdezték őket, mindkét testvér azt mondta, hogy soha nem feküdtek kés alá, amit persze nehéz elhinni.


„Ünnepélyesen mondom, soha nem voltunk plasztikai műtéten.”

– mondta Grichka Bogdanoff a Télé-Loisirs 2017-nek adott interjújában.

4 Ikerfivérek, akik azt állítják, soha nem feküdtek kés alá - Íme a Bogdanoff testvérek különleges élete

Egyes magazinok azzal érveltek, hogy az ikrek megjelenésénekmegváltozása a magas hormonszintnek köszönhető, ami gigantizmust okoz, de ez nem bizonyult igaznak.

A „Touche pas à mon poste! (TPMP)” című beszélgetős műsorban a testvérek azt állították, hogy furcsa tudományos kísérletek alanyai voltak egy amerikai utazás során.

Igor és Grichka is igyekszik távol tartani magánéletét a nyilvánosságtól. Annyit tudunk róluk, hogy Grichka sosem nősült meg, míg Igornak hat gyermeke született.

Szerintetek sem vettek részt plasztikai műtéteken?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!