Torka szakadtából ordított a fiatal lány, miután leterítették a földre, hogy kilyukaszthassák a fülét

- Hirdetés -

Régen a lányos szülők már a születés után kilyukasztatták kislányaik fülét, hogy ezáltal is könnyebben meg tudják állapítani az emberek épp milyen nemű baba fekszik a babakocsiban. Tuti nem egy és nem két szülő tapasztalta már meg azt, mikor idegen járókelők odamentek hozzá, és megdicsérték milyen aranyos kislánya van pedig a gyermeke fiú volt. Ennek elkerülése végett döntöttek a fülbevaló mellett. Az utóbbi években azonban már nem mindenki fúratja ki csecsemőként a fülét, hanem megvárják, míg annyi idős lesz, hogy eldönthesse, akar-e fülbevalót vagy nem. Cikkünk főszereplője azonban úgy tűnik nem örült neki, mikor elvitték egy füllyukasztásra.

5 20 Torka szakadtából ordított a fiatal lány, miután leterítették a földre, hogy kilyukaszthassák a fülét

A rendőrség még most is vizsgálja azt a videót, amelyen egy látszólag fiatal lány „rémülten sikoltozik”, miközben leszorítják, hogy át tudják lyukasztani a fülét.

4 23 Torka szakadtából ordított a fiatal lány, miután leterítették a földre, hogy kilyukaszthassák a fülét

A dél-yorkshire-i Sheffieldben, a Meadowhall bevásárlóközpontban található Lovisa ékszerüzletben készült felvételen egy kétségbeesett gyermek látható, aki minden erejével küzd. Vélhetően az anyja megfogta a lány fülét, miközben a bolt alkalmazottja közeledett felé a fülbelövővel. A gyermek könyörgött, hogy, ne csinálják ezt.

1 23 Torka szakadtából ordított a fiatal lány, miután leterítették a földre, hogy kilyukaszthassák a fülét

Egy férfi és egy másik nő is jelen volt az ominózus esetnél. Az egyik vélhetően a nagymamája lehetett. Ők is megpróbálták lefogni, ám a lány mindent megtett azért, hogy kiszabaduljon a szorításból. Eközben persze folyamatosan közeledtek felé a fülbelövővel. A második manőverhez helycserét alkalmaztak és a nő fogta a fejét a férfi pedig a fülcimpát. Ekkor sikerült a második szúrást is megejteni.

A lány sikoltozni kezdett és azt mondta: „Szállj le rólam”

- Hirdetés -
2 20 Torka szakadtából ordított a fiatal lány, miután leterítették a földre, hogy kilyukaszthassák a fülét

A felvétel felháborította az internetfelhasználókat, sokan minősíthetetlennek találták ezt a fajta viselkedést. A videót egy járókelő vette fel, vasárnap délután az üzlet előtt. A nő megosztotta saját közösségi oldalán a videót, amihez a következőt írta:

„Undorító viselkedésnek lehetünk szemtanúi, ami tegnap délután történt a Lovisa üzletben. A bolti eladók megmutatták az édesanyának és a nagymamának, hogyan fogják le a lányt. Az sem érdekelte őket, hogy a lány nem akarja ezt az egészet. A szegény gyermek addig küzdött, amíg a földön nem kötött ki. A személyzetének vissza kellett volna utasítania, hogy részt vegyen ebben. Miután feljelentettem őket a rendőrségen, a lányom azonnal előkapta a telefonját és mindent felvett. A lány családja szégyellhetné magát. Meg kellett volna kérdezni egyáltalán akar-e fülbevalót vagy sem.”

3 24 Torka szakadtából ordított a fiatal lány, miután leterítették a földre, hogy kilyukaszthassák a fülét

Hozzátette, hogy a 30 másodperces videó csak egy töredéke volt annak a megpróbáltatásnak, amit valójában megélt. Körülbelül 10 percig kínozták szegény lányt. A dél-yorkshire-i rendőrség közölte, hogy vizsgálatot folytatnak az incidenssel kapcsolatban.

„Megnéztük a felvételt, és megértjük, hogy sok néző miért találja aggasztónak. A csapatom és én most az üzlet személyzetével együtt vizsgálódunk, hogy megértsük a történtek teljes körülményeit. Nagyon szeretnék a felvételen szereplő nők nyomára bukkanni, ezért ha ez a felvétel Önt ábrázolja, vagy tudja, hogy ki van rajta, kérjük, jelentkezzen. Kérjük, ha tud segíteni, hívja a 101-es számot, és adja meg az október 18-i 1009-es számú incidens számát. Kapcsolatba léphet velünk élő chat-en vagy az új online portálunkon is”. – mondta Crew PC a Meadowhall-i rendőrségi csoportból.

- Hirdetés -

A Meadowhall szóvivője elmondta: „Csapatunk a Lovisával együtt azonnal felvette a kapcsolatot, amint a felvételek a tudomásunkra jutottak, és szorosan együttműködünk a Lovisával és a rendőrséggel is.”

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!