Videón, ahogy egy nő rettegve átad egy cetlit a recepciósnak. Segítségért könyörgött, kérte, hogy mentsék meg az életét

- Hirdetés -

2018. májusában történt ez a drámai segítségkérés. Caroline Reichle barátjával, Jeremy Floyddal érkezett aznap az állatorvosi rendelőbe. Nem sokkal az érkezés után, a lánynak sikerült kihasználnia a lehetőséget, és egy cetlit oda tudott adni a recepciósoknak. Szerencsére az ott dolgozó hölgyek nagyon hamar reagáltak, és tudták, hogy mit kell tenniük.

A papírcetlin ez állt:

HÍVD A RENDŐRSÉGET! A barátomnak fegyvere van, és megfenyegetett. Ne mondj neki semmit!

A kamera mindent rögzített. Látszik, ahogy remegve átnyújtja az összetekert papírlapot, és tovább is siet. Szerencsére a férfi semmit nem vett észre ebből. A recepciós elolvassa, és azonnal átnyújtja a kolléganőjének. Látszódott a pánik az arcukon, de rögtön cselekedtek. Értesítették főnöküket és azonnal hívták is a rendőrséget, akik pár perc alatt ki is értek. A férfit őrizetbe vették.

Kiderült, hogy két nappal a történtek előtt, a 28 éves lányt brutálisan megverte, és erőszakkal tartotta magánál. A lánynak mégis sikerült meggyőznie, hogy a kutyát el kell hozni a rendelőbe. A férfi csak úgy ment ebbe bele, hogy ő maga is elkíséri a lányt. De figyelmeztette Carolinet indulás előtt, hogy meg se próbáljon elszökni, mert van nála fegyver, és egyáltalán nem fél használni.

- Hirdetés -
https s3 images.ladbible.com s3 content 91b86ec95b464de63e94f525f89eeea5 Videón, ahogy egy nő rettegve átad egy cetlit a recepciósnak. Segítségért könyörgött, kérte, hogy mentsék meg az életét
ferfi Videón, ahogy egy nő rettegve átad egy cetlit a recepciósnak. Segítségért könyörgött, kérte, hogy mentsék meg az életét

Még épp időben megérkezett a segítség. Miután elfogták, vádat emeltek a férfi ellen. Bántalmazás, erőszak, lőfegyverrel való visszaélés bűntette miatt.

Carolinet azonnal kórházba szállították. A feje a karja és a szeme is megsérült. Az, hogy lelkileg mekkora sérülést szenvedett, az felmérhetetlen.

Ha a lány nem meri odaadni a segítségkérő papírkát, borzalmas tragédia történhetett volna. Illetve dicséret illeti a rendelő dolgozóit is, hogy ilyen higgadtan és megfontoltan tudtak cselekedni.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!