2022 július 3 vasárnap
KezdőlapCelebEmiatt kellett Schobert Norbit kórházba szállítani, miután összeesett a házuk előtt -...

Emiatt kellett Schobert Norbit kórházba szállítani, miután összeesett a házuk előtt – “Ez sajnos bárkivel, bármely életkorban és kondícióban előfordulhat”

-

Már szinte minden lap értesült arról, hogy a múlt hét során mentőhelikopterrel kellett Schobert Norbit kórházba szállítani. Akkor a család szűkszavúan fogalmazott a fineszguru állapotáról és azt sem részletezték, mi miatt kellett bevinni őt a Honvéd kórházba. Annyit árultak csak el, hogy otthonában lett rosszul és azonnal mentőt hívtak hozzá.

Rajongói azonban nagyon aggódtak miatta, hiszen tudták korábban már volt komoly egészségügyi problémája, amiből nagy nehézségek árán épült csak fel. Norbert édesanyja annyit árult egy egy helyi lapnak, hogy fia szerencsére már nincs életveszélyes állapotban és az állapotát stabilizálták. Réka azonban egy viszonylag hosszabb posztban beszélt az esetről.

“Drága Alakreformosok!
Dràga Update követők!
Mivel a hír olyan, mint a futòtűz, ezèrt szeretnèm a talàlgotásokat megelőzni és tájékoztatni Titeket arròl , hogy ma reggel a Szerelmem az otthonunkban rosszul lett.
Azonnal mentőt hívtunk, az àllapotát sikerült stabilizálni!
Kòrházba szállîtották , jobban van, Vele és mellette vagyok!
Kèrem a tisztelt sajtòt, ne keressenek. Amint tudok pontos információkkal szolgálni , jelentkezni fogok.
Megértéseteket köszönöm!
Réka”

Ezt követően másnap újabb poszttal jelentkezett, melyben megnyugtatta a követőket és a rajongókat, hogy szerelme hála égnek túl van az életveszélyen.

“Drága Mindenki!
Ígéretet tettem, hogy amint tudok, jelentkezem. Szeretném megosztani Veletek, hogy az egyik legféltettebb kincsem a Szerelmem, jòl van🙏❤️
Tisztelettel és mèrhetetlen HÁLÁVAL tartozom a mentőszolgálat ,az orvosok, a kòrhàzi dolgozòk és nem utolsó sorban a szomszédaink azonnali segítségnyújtásáért és profizmusáért!
Norbi àllapota stabil. A legjobb kezekben van.
Gyógyulása érdekében pihenèsre van szüksége, ezért kèrem a sajtó munkatársait, hogy tartsák ezt tiszteletben!❤️
Ha minden abban az ütemben halad ahogy eddig, akkor a jövő hét elején elhagyhatja a kòrházat!
A Jòisten kegyelme, szeretete és az Őrangyala ismét Vele/Velünk volt🙏❤️
Köszönjük a rengeteg támogató üzenetet, energiát … nagyon-nagyon sokat jelent és nagyon szeretünk Titeket!❤️❤️❤️
Vigyázzatok magatokra, egymásra a szeretteitekre, mert a baj nem jelentkezik be. Jön és minden előzetes beleegyezés nélkül, kegyetlenül lesújt.”

4 órával ezelőtt pedig újabb bejegyzést tett közzé, melyben részletesen leírta a baleset menetét illetve azt, hogy mi baja volt Norbinak. Réka őszintén, minden kertelés nélkül elárulta, hogy férjének strokeja volt, mely bármely életkorban és helyzetben kialakulhat. Ez elől sem egészséges sem beteg ember nem védekezhet. A stroke akkor alakul ki, mikor az agy vérellátása annyira leromlik, hogy az ott levő sejtek egy részének pusztulásához vezet.

“Drága Követőink! Baràtaink!
Az elmúlt napokban ismèt szembe kellett nèznünk azzal a tènnyel, hogy a baj nem húz sorszámot, nem jelentkezik be. Jön ès minden előzmèny nèlkül lesújt!
Szeretnèm röviden összegezni, ami történt.
Norbi csütörtökön reggel minden előjel nèlkül hirtelen rosszul lett és a házunk előtt összeesett. Az Isteni gondviselèsnek köszönhetően épp otthon voltam, a szomszèd épp akkor sétált ki a hàzukbòl, îgy azonnal èszlelte a történteket és becsengetett, szòlt nekem.
Azonnal mentőt hîvtunk és a ház előtt stabilizáltuk az állapotát.
Rövid időn belül megèrkezett a sürgősségi és légi segítség, a diagnòzis : sztròk.
Sztròk, ami sajnos bárkivel, bármely èletkorban ès kondîciòban előfordulhat.
Nem történt agyvérzès, egy vérrög elzáròdást okozott az agyban.
A Légimentők és az Országos Mentőszolgálat gyors és profi ellátásának, az azonnali kòrházi vizsgàlatokat követő vérhîgításnak köszönhetően, sikerült stabilizálni az állapotát és a koponya CT vizsgálatot követően az orvosok azonnali műtétet javasoltak.
A katèterrel történő beavatkozással, sikerült eltávolítani az elzáròdást okozó vérrögöt.
Szerencsére minden beavatkozás időben megtörtént, így maradandò károsodás nélkül vészelte át a történteket. Norbi beszéde, mozgása, emlèkezete teljesen helyreállt, állapota stabil, jelenleg is a legjobb kezekben van.
A rosszullétének azonnali észlelése és a mentőszolgálat gyors segítsége nagyban hozzájárult, hogy rövid időn belül megkapta a megfelelő kòrházi ellátást, s így időben!!! sikerült segîteni és a beavatkozásra sort keríteni!
Nem tudunk elég hálásak lenni a HONVÈD kòrháznak és OKITI-nek a magas színvonalú szakmai munkájukèrt!
A sztròkot nagyon sok minden okozhatja, viszont a regeneráciòban òriási szerepe van annak, hogy Norbi egész életében sportolt, erős a szervezete.
Bízunk benne, hogy szèp lassan megerősödik és a javasolt terápiás kezelések igènybevètele ès betartàsa mellett, hamarosan újult erővel tud Nektek segíteni❤️
Én Vele és mellette vagyok! Körülölelem a szeretet energiàjàval, ami az egyik legerősebb “gyògyszere” a lèleknek!❤️
Vigyázzatok magatokra, egymásra és a szeretteitekre!”

Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki! Szerencse, hogy sikerült időben észrevenni a problémát.

Ezek is érdekelhetnek