2022 június 30 csütörtök
KezdőlapCelebEminem lánya már 25 éves. Az új, bikinis képeitől leesett az állunk!

Eminem lánya már 25 éves. Az új, bikinis képeitől leesett az állunk!

-

Eminem-et senkinek sem kell bemutatni. Lehet szeretni azt, amit csinál és lehet fintorogni rá, de azt nem lehet rá mondani, hogy tehetségtelen lenne.

1995-ben született egy lánya Hailie Jade Scott Mathers, aki most már betöltötte a 25-öt. Úgy tűnik, hogy napozásra készen áll, hiszen bikinis fotókat osztott meg magáról az interneten. Ez teljesen megvadította a rajongókat.

Hailie fehér, horgolt nadrággal vett fel egy farmer melltartót. Az elegáns megjelenést egy hozzá illő kardigánnak és színes fejkendővel dobta fel. A szemfüleseknek feltűnhet egy szolid szájfény és műszempilla is.

Hailie számtalan alkalommal volt édesapja múzsája. A My Dad’s Gone Crazy című dal is róluk szól. A lány a Michigan State Egyetem hallgatója és pszichológia szakon tanul. Rendkívül aktív a közösségi médiában is. A posztjait rengetegen kedvelik.

Fantasztikus alakja van. Ez köszönhető a jó géneknek és az életmódjának is. A sport és az egészséges életmód híve.

Több instagram posztban is bemutatta már, hogy milyen testmozgásokat végez. Van közte súlyzós edzés, különféle tornagyakorlatok stb.

Apja nem sokszor nyilatkozik róla. Tavaly tavasszal tett említést Hailie-ről utoljára.

A lány egyébként szépségápolással és divattal foglalkozó influenszer lett. Több mint kétmillió követője van instagramon.

Úgy tűnik, hogy nem örökölte édesapja káros szenvedélyeit. Legalábbis neki még nem kellett elvonóra vonulnia.

Bízunk benne, hogy így is marad…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek