2022 május 22 vasárnap
KezdőlapEmberekEmlékeztek még a szív alakú anyajeggyel született kisbabára?

Emlékeztek még a szív alakú anyajeggyel született kisbabára?

-

Minden kisgyerek egy csoda és mindegyikük szép a maga módján, de egy kisfiú, akit „szerelem babának” neveztek el, nagyon különleges. Szülei a 30 éves Murat Engin és a 28 éves Ceyda, nem hittek a szemüknek, amikor meglátták a szív alakú anyajegyet az újszülött kisfiuk homlokán.
Világszerte emberek milliói nem tudtak betelni az elbűvölő kis teremtéssel, amikor 2015-ben megszületett törökországi Ankarában. A kisfiú már a születése pillanatában a szülőszobában sztár lett, és az ápolónők nem tudták megállni, hogy ne készítsenek közös fotót a különleges babával.
De miért is lett hirtelen ennyire népszerű a kis Çinar? Csupán egy anyajegynek köszönheti a népszerűségét ami a homlokán található. „Miután egy nővér letisztította a vért a fejéről, én voltam az első, aki látta a fején az anyajegyet. Nehéz volt visszatartanom a könnyeimet” – mondta az édesapja, Murat. A kisfiút az ápolónők „szeretet babának” nevezték el.
Çinar szeretetet és figyelmet vonzott a világ minden táján a szülők szerint sokan megálltak az utcán, és képeket akartak készíteni a fiukkal. „Amikor sétálunk, mindenki mosolyog ránk és szereti őt. Minden barátunk kíváncsi az anyajegyére a szív alakja miatt. Azt mondják, hogy szerelem baba” – mondta Murat. Családja úgy véli, hogy Çinar anyajegye „Isten ajándéka” és születése óta mindig azt mondták neki, hogy tartsa becsben, amiért különleges.
„Amikor kórházba megyünk ellenőrzésre, az ápolónők és az orvosok ismerik őt, és ’Szíves Fiúnak’ nevezték el. Már most sok rajongója van.”
Çinarnak még mindig sok rajongója és támogatója van szerte a világon. Akik követni szeretnék az ő életútját azok megtehetik a szülei által létrehozott Instagram-fiókon. Ma már 4 éves és épp olyan bájos, mint valaha! Szerinted is egyedülálló?

Ezek is érdekelhetnek