2023 március 27 hétfő
KezdőlapTech & TudományEmlékeztek még a "Wall Street farkasa" című film sztárjára? Elhagyta magát, alig...

Emlékeztek még a „Wall Street farkasa” című film sztárjára? Elhagyta magát, alig lehet ráismerni.

-

Bizonyára mindenki ismeri Hollywood egyik legviccesebb 35 éves duci színészét Jonah Hillt, aki olyan népszerű ebben a világban, hogy szinte mindig ő kerül legelőször szóba, mikor egy filmben pufibb vicces karakterre van szükség.

1 24

Jonah volt az, aki a „Superbad, avagy miért ciki a szex?” a „21 Jump Street – A kopasz osztag” és a „Haverok fegyverben” című filmekben ikonikus szerepet töltött be. Nyilván szép és jó, hogy mindig rá gondolnak olyankor, mikor egy mókamesterre van szükség, viszont minden színész álma, hogy egyszer ő kapja meg a főszerepet, amikor minden szem csak rá tapad és nem ő humoros háttérember, akin csak nevetnek az emberek.

9 18

Jonah legeslegnagyobb áttörése, mint humorherold, a „Wall Street farkasa” című filmben volt. Elképesztő az a színészi tudás és lazaság, amire képes és, hogy ilyen szinten át tudja adni a nézőknek a vidámságot és a hülyeséget. De attól mert ő folyamatosan ilyen jellegű szerepek kap, még nem fog annyira előtérbe kerülni, mint amennyire szeretne.

11 29

Jonah, annak érdekében, hogy végre hozzáillő főszerepet kapjon komoly fogyókúrába kezdett és egészségesebb étrendet kezdett el követni, amitől csak úgy olvadtak le róla a kilók. Pletykák szerint több, mint 40 kilótól szabadult meg és a 2018-as „Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot” című filmdrámában már kigyúrt, szikár valójában mutatta meg magát.

Így nézett ki két évvel ezelőtt.

3 28

És így nézett ki, amikor lefogyott. Látszott rajta, hogy arca is sokkal soványabb lett, volt, aki egyáltalán nem ismerte fel az utcán. Természetesen mondták neki, hogy sokkal jobb színben van és jobban áll neki, hogy megszabadult a feleslegtől.

4 24

Néhány hónapra rá pedig így nézett ki. Szó szerint olyanra gyúrta magát, mint egy hegyomlás.

19 9

Hozzá kell tennünk, hogy a „Wall Street farkasa” forgatása közben nagyon durván nézett ki. Ráfért a fogyás, ugyanis olyan képek láttak napvilágot, amin látszott, hogy a színész már alig bír állni a lábán. Többször kellett leülnie, mert nem bírta el saját testsúlyát. Köztudott, hogy a testesebb emberek sokkal nehezebben közlekednek és gyorsabban fáradnak el.

13 22

Nem tudjuk megint mi történt a színésszel, de megformált teste ismét elkezdett hízni és ismét a felismerhetetlen állapot felé menetel. Legutóbb autójából kiszállva kapták lencsevégre a paparazzik.

5 19

A lesifotósok helyileg Nyugat-Hollywoodban tudták lefotózni, és már akkor cukros üdítőital volt a kezébe, ami nem arról ad tanúbizonyságot, hogy folytatná egészségtudatos életvitelét.

6 21

A fotósok akkor is készítettek róla egy képet, mikor a benzinkútról kijött. Akkor már bizonyossá vált, hogy egyáltalán nem érdekli, hogy ismételten elindult a lejtőn. Kezeiben két doboz bagó volt, holott ő már évekkel ezelőtt letette ezt a káros szenvedélyt. Ezek szerint valami nagy dolognak kellett ahhoz történni, hogy újra visszaszokjon rá.

12 29

Ti mit gondoltok a színészről? Újra vissza fog hízni és megint gömbölyded testalkattal láthatjuk őt a filmekben?

Ezek is érdekelhetnek