2022 július 1 péntek
KezdőlapCelebEmlékeztek még Jake-re a Két pasi meg egy kicsiből. Mára felismerhetetlenül megváltozott

Emlékeztek még Jake-re a Két pasi meg egy kicsiből. Mára felismerhetetlenül megváltozott

-

Aki egy picit is szereti a sorozatokat, az biztosan hallott a Két pasi meg egy kicsi című vígjátékról. A világ egyik legsikeresebb show-ja volt, ugyanakkor megvolt a maga keresztje. A sorozat főszereplője Charlie Sheen volt, akivel a későbbi évadokban meggyűlt a baja a sitcom készítőinek. Ki is írták őt a sorozatból. A többi főszereplővel nem volt különösebben gond, de álljunk meg egy másodpercre Angus T. Jones-nál.

Láthattuk, ahogy a 10 éves fiatal gyerekből egy 20 éves férfivá nő. Karakterét mindenki szerette.

Angus T. Jones Jake Harper szerepét kapta meg a Két pasi meg egy kicsiben. Ekkor még gyerek volt. Élénk személyisége és szellemessége, aranyos arca elég volt ahhoz, hogy a show producerei azonnal felvegyék.

Az emberek azonnal beleszerettek a karakterbe. Egyik napról a másikra lett híresség. Az epizódokat 15 millióan látták. Angus 300.000 dollárt kapott (91 millió forint) részenként. Ő volt a valaha legjobban fizetett gyerekszínész.

A sorozat előtt reklámokban szerepelt, illetve pár kisebb filmben. A hatalmas áttörést jelentő show 10 éve alatt azonban Angusnak elege lett Hollywoodból.

Angus elhagyta a műsort és egy idő után azt nyilatkozta, hogy bánta, hogy valaha is szerepelt benne. Ennek egyik oka az volt, hogy csatlakozott egy protestáns keresztény adventista gyülekezethez, mely a konzervatív élveiről ismert. Abszolút az ellentéte annak, amit Jake karaktere képviselt a sorozatban.

Egyszer, egy interjúban arra buzdította az embereket, hogy ne nézzék tovább a Két pasi meg egy kicsit. Nem szép dolog tőle a közel százmilliós fizetés után.

2014-ben hagyta el a műsort. Akkor úgy érezte, hogy ő egy fizetett képmutató. Nem szerette, amit csinált, de mégis csinálta. Később azonban rájött, hogy ezek a beszólásai sértőek voltak a show producerei számára, így bocsánatot kért tőlük.

Mindezek után egyetemre járt, ahol vallást tanult. Szeretett volna távol maradni hollywoodi csillogástól, azonban sokak szerint most csúszott csak igazán mélyre.

A 27 éves színész szinte felismerhetetlen. Hosszú haja és szakálla van. Gyakran zavaros, nehezen értelmezhető üzeneteket tesz közzé az instagram profilján.

Ez sajnos nem egy újabb sikertörténet.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek