2022 május 16 hétfő
KezdőlapCelebEmlékeztek még Kiszel Tünde lányára? Kész nővé cseperedett.

Emlékeztek még Kiszel Tünde lányára? Kész nővé cseperedett.

-

Az egész ország jól ismeri Kiszel Tünde nevét, hiszen híres modell, műsorvezető, újságíró és producer is. Modell karrierje 1993 után kezdett kibontakozni, mikor több magazin borítóján, kártyanaptárakon, posztereken és képeslapokon is megjelent a képe. Mikor terhes volt, akkor sem hagyta abba a modellkedést, óriási pocakkal is a kamerák elé állt. Mikor megszületett kislánya Donatella, vele együtt járt fotózkodni. Több naptárban is együtt szerepelt vele, műsorokba vitte magával, interjúkban szerepelt vele… stb. Az egész ország megismerte a kis Donatellácskát, aki Kiszel Tünde egyetlen gyermeke. A kis barna hajú, nagy szemű kislány, már azonban felnőtt nő lett, nemrég ballagott el a Bartók Béla Konzervatóriumból.

Olyan szoros kapcsolatot ápolnak édesanyjával, hogy mindenhova együtt mennek. Egyszer Kasza Tibi Pénzt vagy Éveket! műsorába is elmentek, ahol ugyebár meg kell tippelni, hogy az előttük álló nő vagy férfi hány éves. Tibit a műsorban meg is lepték egy naptárral.

Anyja és lánya sülve-főve együtt vannak, sőt előfordul, hogy ugyanolyan ruhába is öltöznek, mint az ikrek.

Ez a kép Donatella ballagásán készült, ahol jól látható, hogy  ilyen gyönyörű nővé cseperedett. Látszik rajta, hogy anyja bájos vonásait örökölte, talán még modellnek is fog állni.

Donatella nemcsak anyja szépségét, hanem apja tehetségét is örökölte, hiszen a híres operaénekes Lukács László lánya. A lány nagyon ügyesen énekel, több komoly fellépés is volt már.

Szalagavatóján egy nagyon szép habos-babos fehér ruha volt rajta, amiben csak úgy ragyogott, nem csoda, hogy édesanyja nagyon büszke volt rá.

Tablóképén is jól látszik, hogy édesanyja igéző tekintetét örökölte, amivel képes pillanatok alatt belopni magát az emberek szívébe.

Nagy a valószínűsége, hogy nem most hallottunk utoljára Hunyadi Donatelláról, mert ha tovább folytatja zenei és modell pályafutását, akkor bizony elképzelhető, hogy lekörözi édesanyját is.

Ezek is érdekelhetnek