2022 június 27 hétfő
KezdőlapCelebEmlékeztek még Susan Boyle-ra a meseszép hangú anyókára? Le fog esni az...

Emlékeztek még Susan Boyle-ra a meseszép hangú anyókára? Le fog esni az állad, a mostani kinézetétől

-

Susan Boyle tizenkét évvel ezelőtt lépett színpadra a “Britain’s Got Talen” című műsorban. Ez egy ugyanolyan tehetségkutató, mint nálunk a Megasztár, Voice stb. Ezekkel már Dunát lehetne rekeszteni, de az igazán meglepő tehetségek ritkák.

Na, szóval Susan úgy ment fel a színpadra, mint egy unalmas háziasszony, aki éppen azon morfondírozik, hogy elegendő eperlekvár lett az idén, vagy kéne még mellé rottyantani pár dunsztos üveggel. A lényeg, hogy senki nem gondolta volna, hogy valami csodát fognak látni.

A csoda pedig megtörtént. Susan kinyitotta a száját és valami olyat hallottunk, hogy az egész világnak tátva maradt a szája. Az emberek szó szerint szégyenkeztek, amiért rosszul ítélték meg a hölgyet. Lenyűgöző vokáljával megtanított minket arra, hogy mindig kövessük az álmainkat, függetlenül attól, hogy milyen távolinak vagy elérhetetlennek tűnnek.

Na, de pörgessük is előre ezt a 12 évet és lássuk, hogy mire jutott a hölgy. Ma sikeres énekes és az “I Dreamed a Dream” (álmodtam egy álmot) című albumát 19 millió példányban értékesítették.

2-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nála. Az orvosok figyelmeztették, hogy ez az állapot hatással lehet az énekesi karrierjére. Azt tanácsolták, hogy fogyjon le, száműzze a cukrot az étrendjéből.

Susan nem tétovázott. Egy küldetésnek gondolta az egészet. Pont olyannak, mint akkor, amikor kiállt a színpadra és lenyűgözte a világot.

Ha megfigyeljük a mostani állapotát, rá sem lehet ismerni. Felhagyott az édességgel és a süteményekkel. Összesen 28 kilót fogyott. Teljesen más embernek tűnik.

“Most sokkal jobban érzem magam. Voltak pillanatok, amikor segítségre volt szükségem, de voltak akik válaszoltak a segélyhívásomra.”

“Én azok bajnoka vagyok, akik nem bíznak magukban. ” – mondta Susan

Egyesek szerint a hölgy csak egy újabb tehetséges énekes, de sokak számára igazi inspiráció. Élettörténete is figyelemre méltó, akár csak az éneke és a hite önmagában. Egy igazi példakép.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek