2022 július 2 szombat
KezdőlapCelebEmlékszel a Crystal bombázó énekesnőjére? - Így néz ki napjainkban Lajtai Kati

Emlékszel a Crystal bombázó énekesnőjére? – Így néz ki napjainkban Lajtai Kati

-

Számos zenekar jött létre a ’90-es években, amelyek hatalmas népszerűségnek örvendtek. Kasza Tibi és együttese is ezek közé tartozott. A csapat 1998-ban alakult, de nagy hírnévre csak 2000-ben tettek szert, amikor megjelent debütáló albumuk, a Két utazó. Kasza Tibi és testvére, Gábor mellett egy gyönyörű, fekete hajú énekesnő, Lajtai Kati alkotta a zenekart. Kati ekkor mindössze húsz éves volt.

Lajtai Kati akkori párja, Kasza Tibi a Crystal előtt megalakította a C21 nevű rapformációt, amelyben természetesen testvére is tag volt. Kati pedig a kilencvenes években a Fianna együttessel lépett fel Európa több országában is. A zenekar akkoriban ír népzenét játszott. Kati ekkor döntött végleg az énekesi karrier mellett.

A Crystal a kétezres években lett Magyarország egyik legnépszerűbb csapata. Volt olyan nyári hónapjuk, amikor 35-40 fellépésük is volt, valamint hétvégenként is bevállaltak 14-15 bulit. Slágereik a toplisták élére juttatták őket. Ilyen volt például az Ezer Hold, a Jég a tűzben, a Fújja el a szél vagy a Sosem múlik el.

A zenekar 2010-ben oszlott fel, Katiról ezután évekig nem lehetett hallani. 2013-ban a Sztárban Sztár és Az ének iskolája című műsor énektanára volt, 2014 óta pedig a Budapest Voice énekkórus tagja. 2016-ban hatalmas fordulópont következett be az énekesnő életében, ugyanis ekkor hozta világra kisfiát, Mátét. Kati most 41 éves és sosem volt ennél boldogabb.

Azonban nem Kati volt az egyetlen olyan énekesnő, akiért egy ország rajongott. Mutatunk még néhány női sztárt, akik a ’90-es években kezdték zenei karrierjüket.

A most 44 éves Betty Love annak idején a Soho Party énekesnőjeként robbant be a köztudatba, majd szólóban folytatta tovább. Máig is fellép retró rendezvényeken.

Az UFO együttes vörös bombázója, Tölgyesi-Khell Cynthia az idén lett 42 éves. Hujber Ferenccel két gyermekük született, egy fiú és egy kislány. Azóta a színésszel elváltak útjaik, de újra rátalált a szerelem. Az énekesnő manapság táncoktatóként dolgozik.

A Bestiák Miss Bee-je, azaz Somorjai Ilona 43 éves és még mindig nagyon dögös. Jelenleg, ceremóniamester, de rendszeresen hívják fellépni őt különböző retró rendezvényekre.

A Desperado együttes gyönyörű, vörös hajú énekesnője, Gábor Betti jövőre tölti be negyvenedik életévét. Csapatával most is fellép és van egy tízéves kislánya, Kitti.

Ezek is érdekelhetnek