2022 december 2 péntek
KezdőlapCelebEmlékszel erre a kislányra a Megasztárból? Már 21 éves és igazi bombanővé...

Emlékszel erre a kislányra a Megasztárból? Már 21 éves és igazi bombanővé cseperedett

-

Számtalan hírességet köszönhetünk a különböző sztárcsináló tévés programoknak. Van a Megasztár, a Voice, a Csillag Születik stb. Magyarországon a 2010-es Megasztár egyik résztvevője egyetlen dallal megolvasztotta az egész ország szívét.

Patai Anna szinte teljesen elbújt a nyilvánosság szeme elől, de mégsem unatkozott az elmúlt évtizedben. Nem mellesleg egy nagyon csinos 21 éves lánnyá cseperedett.

Anna, a 2010-es Megasztárban egészen a döntőig menetelt és a második helyet sikerült megszereznie. Aki a top 5-be bekerül ezekben a versenyekben, azokkal már biztosan foglalkozni fog egy-két kiadó. Nem feltétlenül kell megnyerni.

A nagy verseny után több videoklipet és színházi szerepet vállalt. Japánban jelentkezett egy hasonló tehetségkutatón, ahol először a második helyet szerezte meg, majd négy évvel később végre a dobogó tetőfokára állhatott.

Ettől függetlenül inkább itthon szeretne karriert építeni. A vírus okozta karanténhelyzet miatt otthon írja az újabb dalokat.

Szinte döbbenet, hogy mennyit változott a lány. Már nem egy helyes, aranyos, tehetséges kisgyerek, hanem érett gondolkodású, felnőtt nő.

2012-ben megjelent egy könyv róla Patai Anna – Álmok útján címmel. Nagyon sokan Britney Spears-hoz hasonlítják az életútja és a tehetsége alapján is.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek