2022 május 17 kedd
KezdőlapCelebEmlékszel még a bugyiárus Pongóra, a Big Brother-ből? Így néz ki 17...

Emlékszel még a bugyiárus Pongóra, a Big Brother-ből? Így néz ki 17 év elteltével.

-

2002. szeptember 1-én indult el a Big Brother első szériája, aminek ha jól számolunk már 16 éve. A valóság show a TV2 csatornáján futott és nagy népszerűségnek örvendett. Az első évadot egy kaposvári hölgy nyerte meg, akit Párkányi Évinek hívnak.

A 16 millió forintos nyeremény sokakat boldoggá tehetne, de nem BB Évit, ugyanis szó szerint tönkre ment az élete. Az akkor 21 esztendős lány, felnőtt filmes karrierbe akart kezdeni, de miután megnyerte a showt erről a tervéről letett. Élete azonban boldogtalansággal lett tele, mert minden ismerőse kihasználta őt, a szerelemben sem volt túl sikeres annak ellenére, hogy két gyermeke is született. Olyannyira leamortizálódott mentálisan egészségügyileg is, hogy egy ideig a kaposvári pszichiátrián kezelték, később azonban átkerült az egyik Somogy megyei szociális otthonba.

A villában rajta kívül 12 másik játékos is lakott, köztük Pongó, eredeti nevén Lassan Zoltán akinek viszont bejött az élet, ugyanis feleségével már 30 éve élnek boldog házasságban. A párnak egy fehérnemű üzlete van, ahol feleségének szokott besegíteni.

Az 53 éves férfi azonban nem fordított hátat a kamráknak és a nyilvánosságnak, ugyanis 2018-ban indult a Ninja Warrior versenyben, ahol egész szépen teljesített. Ez nem is csoda, mivel Zoltán rendszeresen, mondhatni napi szinten edz, amivel karban tartja magát. A sport, az edzés, az egészséges életmód szó szerint élete szerves részévé vált.

Egy interjú keretein belül elmesélte, hogy mindenben segíti és támogatja feleségét, ha kell bemegy a fehérnemű boltba és kiszolgálja a boltba betérő vásárlókat. Ám új vállalkozásával kapcsolatban is adott némi információt.

“Sikerült kifejlesztenem egy 3D-s edzéstervet, sőt egy negyven fős csapatom is van, kik ezt folyamatosan csinálják. Jelen állás szerint nagyon úgy fest, hogy be tudjuk indítani a saját vállalkozásunkat és egy konditermet fogunk nyitni. Ezzel párhuzamosan szeretnénk egy olyan közhasznú egyesületet, melyben népszerűsíthetem az edzéstervem. A Big Brotherben nem igazán reklámoztam a dolgot, de a súlyemelő szakedzői képzés után kezdtem el ezzel foglalkozni.” – mondta Zoltán.

Szerintetek is előnyére változott Pongó?

Ezek is érdekelhetnek