2022 május 16 hétfő
KezdőlapCelebEmlékszel még a Taxi cimű filmre? Így néz ki a főszereplő 20...

Emlékszel még a Taxi cimű filmre? Így néz ki a főszereplő 20 év elteltével.

-

Szinte nincs olyan ember a világon, aki ne látta volna az ikonikus Taxi című filmeket, melyben Samy Naceri játszotta a főszerepet, vagyis Daniel Morales-t. A francia származású színész iszonyú jól alakított a szerepet, több ominózus pontja is volt a filmnek, amit csak neki köszönhetünk. Állítások, sőt tapasztalatok szerint is a francia filmek annyira nem sikerülnek olyan jól, mint várják, de a Taxi-t valahogy sikerült úgy megcsinálni, hogy az emberek az első megtekintés alkalmával egyből beleszeressenek. Az első széria után további három filmen keresztül folytatódott Daniel, Émilien, Lilly, Petra na meg persze Gibert felügyelő kalandja.

Samy, a legelső film alkalmával 37 éves volt, és 46 esztendősen tette le a Peugeot 406-os fehér feltuningolt taxiját, amivel csak úgy hasította az utat.

Mintha csak tegnap lett volna, hogy először láttuk ezt a filmet, pedig a valóságban, 21 év is eltelt az első rész leadása óta. Az utolsó vagyis a Taxi 4 filmet is már 12 éve adták le. Döbbenetes nem igaz?

Itt egy előzetes a filmből, ami a legjobb részeket is magába foglalja:

De, ahogy mindenki fölött, úgy Daniel vagyis Samy fölött is elszállt az idő, és idén, júliusban tölti be az 58. életévét. Bizony, ez a remek színész már 58 éves lesz, de még mindig tartja a formáját. Tény, hogy a magyar emberek számára ő egyenlővé vált a fehér taxis férfival, aki Marseille utcáin cikázott. Természetesen a Taxi című filmek alatt, özött és után sem hagyta abba a színészkedést, mert mindig akadtak filmek, amikben szerepelt, de egyik sem lett olyan kasszasiker, mint a fent említett filmek.

Elhoztunk róla pár képet, amik az utóbbi időben készültek róla.

A színész élete a valósában nem volt túl zökkenőmentes, ugyanis többször került összetűzésbe a törvénnyel a rendőrökkel és a függőséggel is.

Ennek ellenére, mindig felállt és folytatta munkáit. Több filmben szerepelt, és reklámkampányban vett részt.

De nem mondott nemet pár fotózásra sem, így születtek meg ezek a remek képek, ahol sokkal elegánsabb, mint bármikor.

Te láttad a Taxi filmeket? Hogy tetszettek?

Ezek is érdekelhetnek