2022 július 5 kedd
KezdőlapCelebEmlékszel még a világhírű Olsen ikrekre? Így néznek ki napjainkban!

Emlékszel még a világhírű Olsen ikrekre? Így néznek ki napjainkban!

-

Az Olsen ikrek a 90-es években aktív szereplői voltak a filmiparnak és a médiának. Akkor kavartak óriási port Hollywoodban, mikor kiderült, hogy a Bír-lak című sorozatban mindketten Michelle Tanner szerepét alakították. Erről azonban senkinek sem volt tudomása.

Mikor édesanyjuk elvitte őket a meghallgatásra, ám a producerek addigra már kiválasztották az ikreket a szerepre. De amikor meglátták az Olsen ikreket azonnal tudták, hogy őket akarják.

A lányok felváltva játszották Michelle szerepét, mert a producerek úgy gondolták, hogy egyetlen gyereknek óriási nagy munka lenne minden szöveget megtanulni, és órákon át forgatni. A sorozatot 1987 és 1995 között sugározták és a nézők annyira megszerették a lányok karakterét, hogy onnantól kezdve a határ a csillagos ég volt.

Sikerük révén saját céget alapítottak, s már 6 évesen vezérigazgatói tisztséget szereztek. Miután betöltötték a 10. életévüket felkerültek a legfiatalabb milliomosok listájára.

A Bír-lak című sorozat végével az Olsen ikrek szülei elváltak, mely hatással volt a lányokra. Az új projektekkel és filmek készítésével igyekeztek megfeledkezni a saját házukban zajló eseményekről.

Egyes források szerint a lányok valójában nagyon félénkek voltak. Az iskolában külön tantermekbe helyezték őket, mert szüleik és tanáraik is úgy gondolták, hogy nagyon függnek egymástól. Meg akarták tanítani őket az önállóságra, de ehhez külön kellett szedni őket.

Mary-Kate a következőképp fogalmazott gyerekkoráról:

“Nem szeretném, ha bárki is olyan nevelésben részesülne, mint Ashley és én. Nézegettem a róla készült régi képeket és nem éreztem magam kapcsolatban vele.” Hozzátette, hogy úgy érezte, ők ketten olyanok, mint a „kis majom-előadók” a kamerák előtt.

Hosszú színészi pályafutásuk során, több mint 30 filmben játszottak, ezen kívül zenei albumokat, videókat és könyvsorozatokat adtak ki. Az utolsó filmjük, melyben együtt játszottak a “New York-i bújócska” volt. Ez azonban nem nyerte el a kritikusok tetszését. Ezt követően a nővérek bejelentették, hogy elhagyják a színészi pályát, és a divattervezés felé orientálódnak.

Két ruházati márkát is magáénak tudhatnak az “Elizabeth and James”-t valamint a “The Row”-t. Mindkettő világszerte ismert és nagyon keresett.

Ha azt szeretnéd, hogy a dolgok tökéletesek vagy szépek legyenek, az kemény munkát igényel.”-mondta Mary-Kate. „Semmi sem jön könnyen. Így neveltek minket; ezt tartjuk szükségesnek ahhoz, hogy valami mást tegyünk.”

Ami a magánéletüket illeti, nem sok mindent árulnak el magukról. Saját profiljaikon sem osztanak meg friss tartalmat. A pletykák szerint Marry-Kate 2008-ban randevúzott Heath Ledgerrel, pont abban az évben mikor kiderült, hogy elhunyt, ám ezt ő maga soha nem erősítette meg.

Marry-Kate feleségül ment az Egyesült Államokban élő francia bankárhoz, Oliver Sarcozyhez, aki Franciaország volt elnökének, Nicolas Sarcozynek a féltestvére. 2015 -ben kötötték össze életüket, három évvel azután, hogy randizni kezdtek.

Ashley állítólag a 31 éves művésszel, Louis Eisnerrel randevúzik. Az ikrek húga, a gyönyörű Elizabeth épp azon dolgozik, hogy karriert építsen Hollywoodban. A nővérek támogatják húguk színészi pályafutását. Több premierre is elmentek már. 2011-ben nagy áttörést ért el Marthaként a “Martha Marcy May Marlene” című misztikus filmben.

„Mindig úgy éreztem, mintha [Mary-Kate és Ashley] nők lennének, míg én gyerek voltam. Ennek ellenére nagyon közel állunk egymáshoz, és nagyon felnézek rájuk. Addig nem volt rám hatással a hírnevük míg egyetemre nem mentem. Az emberek azt várták tőlem, hogy bulizzak. Ez furcsa volt.” – mondta Elizabeth a Daily Telegraphnak.

Bár Marry-Kate és Ashley külön utat jártak be, kötelékük olyan erős, mint születésük pillanatában. Rendkívül közel állnak egymáshoz, és mindig ott vannak egymás mellett.

„A kettőnk közti köteléket nem lesz szavakkal kifejezni. Tudom, hogy mikor fáj valami neki, és azt is tudom, ha nehezebb időszakon megy át.” – mondta Ashley a Times of India -nak. “Tudom az is, hogy mikor boldog – akár vele vagyok, akár nem” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetnek