2022 június 30 csütörtök
KezdőlapCelebEmlékszel még az 50 első randi című film szereplőire? - Így néznek...

Emlékszel még az 50 első randi című film szereplőire? – Így néznek ki napjainkban

-

Az 50 első randi című film 2004-ben hódította meg a világot. Henry Hawaii-on él, ő egy unatkozó playboy, aki egy napon találkozik Lucy-val, aki éppen meseházat épít palacsintájából. Bájos mosolya azonnal elvarázsolja Henry-t, aki bele is szeret a lányba. Meg is szólítja őt, az egész nap fantasztikusan alakul, ám másnap Lucy már nem emlékszik semmire. Kiderül, hogy egy autóbaleset miatt rövidtávú memóriája megsérült, így napi emlékei másnapra eltűnnek, mintha nem is léteztek volna. Így Henry minden egyes nap azon fáradozik, hogy újra és újra meghódítsa Lucy-t.

A romantikus komédiát biztosan sokszor láttuk már, mégis ezredszer is képesek vagyunk megnézni. A premier óta viszont, eltelt tizenhat év és bár a képernyőn a színészek még mindig ugyanolyan fiatalok, a valóságban már korántsem így van.

Posztunkban akkor és most fotókkal mutatjuk meg, hogy festenek napjainkban az 50 első randi szereplői.

Adam Sandler, mint Henry Roth

Adam Sandler az 50 első randi után még rengeteg hollywoodi filmben játszott. A színész idén szeptemberben ünnepli 54. születésnapját, legújabb filmjében pedig, Jennifer Anistonnal játszik. A Gyagyás gyilkosság a Netflix-en látható, sőt, már most négy újabb produkcióra van szerződése. Arany Málna díjra is többször jelölték a legrosszabb színész kategóriában, amit például az Apafej és a Jack és Jill című filmekért meg is kapott. Ennek ellenére nyugodtan mondhatjuk, hogy Sandler egyáltalán nem rossz színész, sőt. Emlékezzünk csak Sandra Bullockra, aki ugyanabban az évben kapta meg az Arany Málnát, mint a legrosszabb színésznő és az Oscar-díjat is, a legjobb színésznő kategóriában. Szóval, ízlések és pofonok.

Drew Barrymore, mint Lucy Whitmore

Drew Barrymore-t számos filmszerepben láthattuk már, mint a Charlie angyalai, a Hétmérföldes szerelem, sőt, Adam Sandler oldalán sem csak az 50 első randiban játszott. Egy párt alkottak még a Kavarásban és a Nászok ászában is. A színészet mellett rendezőként, producerként és fotósként is bizonyította tehetségét. Az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon pedig, már több, mint 13 millió követővel rendelkezik. Fotókat, videókat tölt fel mindennapi életéről és tevékenységeiről.

Rob Schneider, mint Ula

Rob Schneider 56 esztendős. Még a középiskola mellett kezdődött karrierje, mint komikus. Szerepeiben általában humoros, vígjátékokban láthattuk őt a leggyakrabban. A színész mindig is munkájának szentelte életét. Legutóbb a The Wrong Missy című produkcióban szerepelt, amit a Netflix-en mutattak be 2020. május 13-án.

Sean Astin, mint Douglas ‘Doug’ Whitmore

Sean első szerepét 1981-ben kapta A kérlek, ne üss meg, anya című filmben, amiben egy kisfiút alakított. 49 éves korára már eredményes karriert tudhat a háta mögött. Legismertebb alakítása a Gyűrűk Ura című filmsorozatban volt, ahol Csavardi Samu, hobbitot formálta meg.

Dan Aykroyd, mint Dr. Keats

Dan Aykroyd nevét mindenki ismeri. A színész, író, énekes számos szerepben tündökölt már, fergeteges alakításai mindannyiunk számára felejthetetlenek. Sokoldalúságának köszönhetően többféle karakterbőréve bújt már és különböző műfajú filmekben is szerepelt. Emlékezetes alakítást nyújtott a Szellemirtókban, a Jó szomszédokban vagy például, a Miss Daisy sofőrjében. Legújabb filmje, a “Szellemirtók – Az örökség”, aminek premierje jövő márciusra várható.

Lusia Strus, mint Alexa

A színésznő Amerikában, Chicagóban született, azonban ukrán felmenőkkel rendelkezik. Luisa karrierje színházban kezdődött, ahol számos szerepben játszott, a valódi áttörést viszont, az 50 első randi hozta meg számára. Alexaként mindannyian emlékszünk rá, hiszen rendkívüli alakítást nyújtott. A színésznő már betöltötte az ötvenet, bár nyugodtan letagadhatna néhány évet.

Blake Clark, mint Marlin Whitmore

A színész 74 éves, számos szerepben láthattuk már. Emellett szinkronszínészként is dolgozik, például ő kölcsönözte hangját a Toy Story-ban Slinky-nek, a kutyának. Az elmúlt húsz esztendőben klubokban és stand-up műsorokban is fellépett és több, mint ötven filmben szerepelt. Továbbá, az HBO saját gyártású vígjátékaiban is szerepet kapott.

Amy Hill, mint Sue

A 67 éves színésznő japán és finn származású. Amy Hill nemcsak színésznőként dolgozik, hanem színpadra áll, mint stand-up komikus, továbbá szinkronszínészként is tevékenykedik. Első szerepe Yung-Hee “nagymama” Kim volt az All-American Girl-ben. A filmekben általában anyát vagy nagymamát alakít. Láthattuk őt például, a Tökéletlen ég vagy a Tucatjával olcsóbb című produkciókban. Napjainkban sem tűnt el a képernyőről, ugyanis az Amazon saját gyártású sorozatában szerepel.

Allen Covert, mint 10 másodperces Tom

A színész napjainkban már 55 esztendős és nem is változott túl sokat az évek során. Adam Sandlerrel a való életben is jó barátok, ugyanis már a főiskola óta ismerik egymást. Adam több filmjében is láthattuk már, mint mellékszereplő, saját filmje ugyanis nem készült. A színészet mellett forgatókönyv írással is foglalkozik, valamint producerként is tevékenykedik.

Maya Rudolph, mint Stacy

Maya 47 éves és nemcsak színésznőként, hanem énekesnőként is befutott. Legtöbben azonban, az 50 első randi és a Nagyfiúk című filmekből ismerjük. Szinkronszínészként is tevékenykedik, hangját kölcsönözte Matilda-nak, az Angry Birds 2-ben. 2001 óta boldog kapcsolatban él Paul Anderson, rendezővel, akivel négy közös gyermeket nevelnek. Az Instagramon több, mint 475 ezer követője van. A közösségi oldalon életről és előadásiról számol be rajongóinak.

Pomaika’i Brown, mint Nick

Az 59 éves Pomaika’i Brown, mint séf szerepelt az 50 első randi című filmben. Bár emlékezetes alakítást nyújtott, ennek ellenére fő szakmája a zenélés. Ukulelével már tizenkét évesen hatalmas sikereket ért el. Napjainkban feleségével együtt működtet egy hollywoodi produkciós társaságot. Exkluzív ügyfelek számára állítanak össze televíziós produkciókat, élő műsorokat és zenei előadásokat.

Ezek is érdekelhetnek