2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapCelebEmlékszel még Balázsy Pannára? - Így éli napjait a volt rádiós-televíziós műsorvezető

Emlékszel még Balázsy Pannára? – Így éli napjait a volt rádiós-televíziós műsorvezető

-

Balázsy Panna 1967. január 30-án született Budapesten.

Az újlipótvárosi Gárdonyi Géza Általános Iskolába járt Budapesten, majd a Madách Imre Gimnáziumban folytatta tanulmányait. Az érettségit és egyetemi diplomáját már Amerikában szerezte meg. A tengeren túlon spanyol-nemzetközi szakon államvizsgázott a George Mason Egyetemen.

Már gyerekként szerepelt az Iskolatévé kisjátékfilmjeiben, később pedig, mint szinkronszínész kereste kenyerét. 1984-ben költözött Amerikába, ahonnan 1993-ban tért haza Magyarországra. Ezt követően több, mint két évig a Nemzetközi Migrációs Szervezetnél dolgozott, aztán belépett a média világába. Műsorvezető volt többek között a Danubius és a Juventus Rádiónál, az MTV Repeta című műsorában, valamint az RTL Klub Reggeli, Delelő és Stella moziklubjában.

2009-től a Neo FM-nél szintén műsort vezet. Panna férje Weinek Leonárd, akitől két gyermeke született. Az első kislányuk, Natasa 2003-ban, míg Liza 2007-ben látta meg a napvilágot.

Balázsy Panna idén ünnepelte 53. születésnapját. A legtöbben valószínűleg a Reggeli című ébresztő műsorból ismerjük őt, hiszen hat éven át kelhettünk Panna hangjára.

A kétgyermekes anyuka nagyon szeret főzni, sőt, kifejezetten rajong a gasztronómiáért. Korábban még a Globalista Konyha pop up vacsoráinak szervezője volt.

Panna napjainkban egy PR-ügynökségnél dolgozik, de emellett egy ovis alapítványnál is segédkezik, sőt, mesekönyveket is ír. 2020-ban már a tizedik kötetét jelenti meg. Továbbá, a Karinthy Színház sajtófőnökeként is tevékenykedik.

“Egy évben két könyvet írok. Először gyűjtök a fejemben, és amikor már látom, merre megy a történet, leülök, és iszonyú gyorsan, pár hét alatt megírom. De előtte hónapokig gondolkodok rajta” – mesélte a Reggeli című műsorban, már vendégként.

Ezek is érdekelhetnek