2022 december 8 csütörtök
KezdőlapCelebEmlékszel még VV Lacira? 50 éves lett a Való Világ második szériájának...

Emlékszel még VV Lacira? 50 éves lett a Való Világ második szériájának győztese. Így néz ki ma

-

A Való Világ második évada 2003. január 1-től május 31-ig tartott. Több ezer emberből választották ki azt a 13 szerencsést, aki bekerülhetett a villába. Győztes csak 1 volt.

VV Laci, azaz Vitkó László hetedikként költözött be a Való Világ házába. Laci ekkor 31 éves volt és Serényfalváról érkezett a showba. Ekkor már sikeres karriert futott be a vendéglátás területén, ugyanis nem sokkal a műsor előtt nyitotta meg saját pizzériáját.

Laci a bátyja unszolására hívta fel a telefonszámot, amelyen keresztül az RTL klub elfogadta a jelentkezését.

– Hirtelen ott találtam magam kisbőrönddel a Villa ajtajában. Később mindenki azt kérdezte, hogy megmondták-e, mit csináljak, hogy bejussak. 18 év távlatából már elévült, elmondhatom, senki nem mondott semmit – mondta Laci

Öt hónappal később győztesként távozott. Az élete fenekestől felfordult. Nem étteremvezetőként, hanem celebként sétált az utcákon. Az egész ország rajongott érte.

– Többet voltunk képernyőn, mint bármelyik politikus vagy színész. Ezt te nem tudod feldolgozni. Bemész mint étteremvezető, és mikor kijössz, buknak fel az emberek, hogy lássanak, megérintsenek.

Nem érdekelte a rivaldafény. Ötvenévesen egy 25 éves fia van, aki egyetemet végzett. Maradt a gasztronómiánál. Mostanra egy budai étterem üzletvezetőjeként dolgozik.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek