2022 július 2 szombat
KezdőlapCelebEmlékszel még VV Milora? - A Való Világ 3 győzteséből mára dögös...

Emlékszel még VV Milora? – A Való Világ 3 győzteséből mára dögös filmrendező lett

-

A Való Világ 3, az RTL Klub saját fejlesztésű valóságshow-jának harmadik szériája 2003. december 28-án indult, majd Gyukin Milovan, azaz Milo győzelmével ért véget 2004. június 4-én.

Milo csupán tizennyolc éves volt, amikor a legfiatalabb játékosként megnyerte a VV3-at. Győzelme után is a médiában maradt, ugyanis miután két diplomát is szerzett, az RTL Klubnál dolgozott, ahol egyre feljebb jutott. “Elkezdtem az RTL Klubnál segédszerkesztőként dolgozni, majd ahogy teltek-múltak az évek, belekóstoltam a gyártásba is” – mondta. 2017-es felmondásakor már a népszerű sorozat, az Éjjel Nappal Budapest felvételvezetője volt. Három évvel ezelőtt azért adta be felmondását, mert rendező szakosként csakis vizsgafilmjére szeretett volna koncentrálni. Így Milo ezúttal a kamera másik oldalán mutatta meg tehetségét.

Milo árvaként nevelkedett, így nem is csoda, hogy az Afrikában mélyszegénységben élő árvákról forgatta vizsgafilmjét.

“Sajnos én is árva vagyok, korán vesztettem el a szüleimet, ezért a forgatás nagyon nagy álmom volt, amit most be is teljesítettem. Nagyon nagy élmény volt, ami lelkileg nyilván nem volt könnyű. Az volt a szerencsém, hogy mellettem volt egy nagyon jó barátom, ketten voltunk kint és tudtuk egymást támogatni” – mesélte akkor.

“Az a három hét, amit ott töltöttünk, életem legszebb három hete volt. Persze, kemény volt, főleg az első hét, de nagyon sokan úgy mutatják be ezeket az országokat és embereket, hogy őket sajnálni kell. Köszönik szépen, ők ebből nem kérnek. Ugyanolyan emberek, mint mi vagyunk, és nyilván mások a lehetőségeik, de ugyanúgy céljaik vannak, terveznek. A filmemben direkt úgy próbáltuk ezeket az embereket bemutatni, hogy ők maximálisan boldogok. Az értékrendjük teljesen más. Azt még nem tudja, hol fogják bemutatni a dokumentumfilmet, számára az a fontos, hogy minél többen lássák.”

A Való Világ harmadik szériájának győztesét már a műsor ideje alatt rengetegen kedvelték, bár ennek ellenére is sokak számára meglepő volt győzelme. A tizennyolc éves srác egy lakással, autóval és rengeteg pénzzel lett gazdagabb. Általában visszafogott volt, szűk szavú, kedves és nem utolsó sorban kitartó.

A hírnév és a pénz ellenére nem járt méterekkel a föld felett, továbbra is keményen dolgozott és mint ember, egyáltalán nem vett 180 fokos fordulatot. Ugyanaz a kedves srác maradt, aki a villában volt, de emellett a filmiparban szerzett magának hírnevet a fent említett filmmel és ezen kívül még jó párral.

Tizenhat év telt el azóta, hogy Milo 2004-ben beköltözött a Való Világ luxusvillájába és övé lett a főnyeremény.

Azóta a VV-győztesből igazi férfi lett, akinek csak külseje változott meg, ám szerénysége megmaradt. A hatalmas főnyereményt nem herdálta el, ma is keményen dolgozik, hogy valóra váltsa álmait és segítsen a rászorulóknak.

Milován Gyukin ma már rendkívül sikeres és úgy néz ki, mint hollywoodi filmcsillag.

Ezek is érdekelhetnek