2022 július 5 kedd
KezdőlapÉrdekességekEnnek a férfinak sikerült a lehetetlen: 16 tacskót fotózott le, egy ültő...

Ennek a férfinak sikerült a lehetetlen: 16 tacskót fotózott le, egy ültő helyükben. Szenzációs lett a kép!

-

Akik kutyákat, macskákat fotóznak, tudják, hogy a legnagyobb kihívást sokszor az jelenti, hogy az állat néhány pillanat erejéig nyugton maradjon abban a pozícióban, amit a fotós elképzelt. Amikor pedig több állatról van szó, még nehezebb a feladat, hiszen egymásra is hatással vannak.

Minden bizonnyal tisztában volt ezzel Catherine is és ezért mondta a fotós barátjának, hogy lehetetlennek tartja, hogy sikerüljön 16 tacskót úgy megörökítenie, hogy mindannyian nyugodtan ülnek és a kamerába néznek. A 19 éves fotós, Liam Beach pedig elfogadta a kihívást.

Liamnak mindössze 8 percre volt szüksége ahhoz, hogy elkészítse a lehetetlennek hitt képet. Nyilván mivel ismeri a kutyáit, tudta, hogy milyen trükkel tudja elérni azt, hogy az összes tacskó a kamerába nézzen.

Leültette őket kettesével a lépcsőn, majd a kép elkészítése előtti pillanatban elővette a kedvenc játékukat: egy teniszlabdát.

A lány nem hitt a szemének, amikor Liam megmutatta neki a képet. “Egy doboz bonbonban fogadtunk, amit meg is kaptam.” – mesélte a fiú.

Nem csoda, hogy a kép hamar bejárta az internetet, hiszen valóban fantasztikusan sikerült. Liam egyébként már korábban is készített hasonló képet a tacskókról, ugyanazzal a trükkel, ám ezen a fotón még nem teljes a létszám, hiszen itt “csak” tizennégyen vannak.

A fiú – nem meglepő módon – egyébként állattenyésztő, hiszen nagyon imádja az állatokat. A 16 tacskón kívül van még 1 fekete labradorjuk is.

Liam elmondta azt is, hogy amikor megosztotta az interneten a fotót, mindenkitől csakis pozitív visszajelzést kapott, hiszen mindenki odáig volt érte, ami nagyon jó érzés volt számára.

És, hogy mi lett a képpel? Természetesen miután nagyban kinyomtatták, bekereteztették és a lakás falát díszíti.

Mit gondolsz a nyertes képről? Írd meg hozzászólásban!

Ezek is érdekelhetnek