2022 június 30 csütörtök
KezdőlapÉrdekességekEnnek az 5 éves lánynak a képei kiborították a szülői közösséget az...

Ennek az 5 éves lánynak a képei kiborították a szülői közösséget az interneten! Fotói láttán te is rájössz miért!

-

A mai világ, illetve az, hogy mindenkinek most már van hozzáférhetősége az internet világához, teljesen felkavarja az emberek életét. Fogalmunk sincs, mit csinálnak gyermekeink, amikor aludni megyünk vagy mikor táborban vannak az iskolai szünetek alatt. Jelenleg a divat és a szépség bloggerek uralják az internetet, tanácsot adnak, videókat osztanak meg, hogy hogyan kell sminkelni, és milyen kozmetikumokat kell használni ahhoz, hogy jól nézz ki.

És ha ebben valaki alaposabban elmerül, annyira meg tudja babonázni, hogy képes a saját gyermekén is tesztelni ezt.

Az interneten találtunk néhány képet egy ötéves kislányról, aki puszikat küld a kamerába, és esti sminkben mosolyog! Ki van festve a szemöldöke, a szeme, műszempillák vannak neki felrakva, erős rúzzsal van kihangsúlyozva a szája, és rengeteg alapozó van rajta.

Az emberek, akik megnézték ezeket a képeket, nem akartak hinni a szemüknek.
Mi szüksége volt erre? Végtére is, még mindig csak egy ártatlan gyerek!

Ezek a képek a legjobb példa arra, hogy lehet elpusztítani valakinek az önbecsülését. Ez a lány, hogyan fog az életében a későbbiekben érvényesülni? A megjelenésével? Mert az eszével biztos nem, ha az anyja, apja hagyja, hogy ilyen képek kikerüljenek róla a világhálóra.

Hány éves lehet? Öt? A képek alapján simán azt mondanám, hogy az arca egy 18 éveséhez hasonlít, nem pedig egy öt évesé. Miért nem lehet hagyni a gyermeknek, hogy gyermek maradjon?

Ezek is érdekelhetnek