Világunk.hu
2023 december 5 kedd
Világunk.hu
KezdőlapTech & TudományÉpp bulizni indult, helyette megszült... Fogalma sem volt róla, hogy terhes

Épp bulizni indult, helyette megszült… Fogalma sem volt róla, hogy terhes

-

Egy 20 éves lány úgy szült, hogy azt sem tudta, hogy terhes. Szinte lehetetlennek hangzik, mégis így történt. A brit diáknak fogalma sem volt arról, hogy egy gyermeket hord a szíve alatt. A szülés akkor kezdődött, amikor este épp a városba indult bulizni.

Úgy szült, hogy azt se tudta, hogy terhes

A szokatlan helyzet június 11-én szombaton történt. Jess Davies reggel erős hasi fájdalmakra panaszkodott. Biztos volt benne, hogy megjön a menstruációja. Rossz közérzete ellenére azt tervezte, hogy elmegy este bulizni és megünnepli a 20. szülinapját. Ahogy indult, a fájdalom erősödni kezdett…

kep 2022 06 27 083550243

A bristoli (Egyesült Királyság) nő hirtelen erős késztetést érzett a WC használatára. Kiment a mosdóba, és állítása szerint érezte, hogy „nyomnia kell”.

Fogalmam sem volt, hogy babám lesz. Csak azt éreztem, hogy ki kell szednem magamból.

A lány elmesélte, hogy csak akkor jött rá, hogy gyermeket szül, mikor meghallotta a sírását. Egész idő alatt fogalma sem volt arról, hogy terhes. A menstruációja egész éltében szabálytalan volt, ezért nem is aggódott a hiánya miatt. Egyetlen dolog tűnt fel neki, a hányinger. De azt egy újonnan szedett gyógyszer mellékhatásának tudta be.

kep 2022 06 27 083824021

Ezt a szerelmet nehéz leírni

Szülés után a fiatal nő azonnal felhívta barátját. A fiú azt hitte, hogy Jess csak ürügyet keres, hogy ne menjen el a buliba. Addig nem hitte el, amíg el nem küldte a képeket a fiúról, akit Freddie-nek nevezett el. A barátja megparancsolta, hogy azonnal menjen kórházba. Így hát a frissen sült anyuka mentőt hívott .

Amikor a segítség megérkezett, őt és a babát azonnal egy southamptoni klinikára szállították. Ott a fiú egy inkubátorban kötött ki. Mint kiderült, az orvosok becslése szerint a terhesség 35. hetében született. Szerencsére ő is és édesanyja is jól vannak.

@jessdavis78

Only me

♬ The algorithm wouldnt like the original sound name – misc mashups

A fiatal anya hihetetlenül boldog. Az Independentnek adott interjújában azt mondta, hogy az első sokk elmúlt. Mint hangsúlyozta:

Nehéz leírni azt a szerelmet, amit Freddie iránt érzek, de csodálatos. Mindig csak rá gondolok.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!