10 egyszerű de hatékony trükk egy profi fotós ajánlásával, a tökéletes képekért

Megosztás

- Hirdetés -

Bonnie Rodríguez venezuelai származású újságíró és divatfotós nagy népszerűségnek örvend követői körében. Bonnie Amerikában szerezte ismereteit a fotózás terén és nem restelli megosztani rajongóival egy jó fotó készítésének titkait. Jelenleg Miamiben él, ahol megrendelhetők személyre szabott fotós szolgáltatásai, de szenvedélyének fortélyait közösségi oldalán is bemutatja. Ezek az egyszerű tippek, amikkel ellát minket, hozzájárulnak ahhoz, hogy komfortosabban érezzük magunkat a kamera előtt és a végeredmény is nagyszerű legyen.

Ezekből a hasznos trükkökből gyűjtöttünk össze néhányat, amelyek segítenek abban, hogy te is tündökölhess:

  1. Ismerd meg önmagad!

Gyakorolj a tükörben! Tapasztald ki, melyek számodra az előnyös szövegek és pózok. Ez segít abban, hogy magabiztosabban állj a kamera elé. Ha a magabiztosság megy, az már félsiker.

- Hirdetés -

2. Ragyogj!

Használd jól a fényeket! Egy tökéletes szelfihez ügyelj arra, hogy a fotón a fényforrás, mindig szemből érje az arcodat. Ez elősegíti a természetes ragyogást és a fotók későbbi szerkesztési munkálatait is megkönnyíti. A hátulról érkező fénytől a fotó sötét lesz, és a részletek összemosódnak.

3. Keress inspirációt!

- Hirdetés -

Üss fel egy divatmagazint és lesd el a modellek trükkjeit! Találd meg a számodra megfelelő stílust. Találd meg a viselt ruhadarabok előnyeit. Ha úgy szeretnél kinézni, mint aki épp egy magazinból lépett elő, mindig nyerő lehet egy monokróm stílusú összeállítás.

4. Kezeket fel!

Ne félj használni a kezeidet! A karjaid 90 fokos szöget zárjanak be, használd a kezed ügyében lévő kiegészítőket, érintsd meg az arcod, borzold meg a hajad. Egy-egy apró részlet, sokban hozzá tud járulni egy tökéletes fotóhoz.

- Hirdetés -

5. Örökítsd meg egy mozdulatot!

Az egyszerűen beállított, mozdulatlan fotók sokszor unalmassá válhatnak. Tégy egy mozdulatot! Lépj előre vagy hátra egyet. Ezzel adva dinamikát a fotódnak.

6. Emeld ki az alakod!

A környezet adta lehetőségeket kihasználva készíts tökéletes fotót. Ha pózolsz egy fotón, fordítsd a csípődet kicsit oldalra, ezzel karcsúbbnak is tűnsz, illetve egy sokkal profibb végeredményt kapsz.

7. Egészítsd ki a megjelenésed!

A kiegészítők használata, mint egy kézitáska, fülbevalók vagy nyaklánc kiemelése is hasznos lehet, ha egy profi képet szeretnénk készíteni.

8. Dobj egy hátast!

Egy romantikus fotó a fűben fekve is igazán ütős lehet. Egy ilyen fekvő képsorozat elkészítésénél hasznos tipp, hogy ügyelünk arra, hogy soha ne érintsük a földet teljes testhosszunkkal. Törekedjünk arra, hogy legyen némi mozgás a fotón, emeljük egy kicsit meg a fejünket vagy tegyük a magasba a kezeinket vagy a lábainkat.

9. Keresd a szögeket!

Ha ülő fotót készítesz, az egyik lábad hajlítva húzd magad alá, a másikat pedig emeld magad elé, a felső tested egy kicsit emeld el a földtől, így létrehozva egy háromszöget. Ez a póz, egy igazán ütős megjelenést kölcsönöz a fotódnak.

10. Fotó egy partnerrel!

Ha egy baráttal vagy barátnővel pózoltok egy fotón, akivel eltér az alakotok vagy a magasságotok, figyeljetek arra, hogy megmaradjon az egyensúly a fotón. A magasság különbség orvosolható, ha az alacsonyabb személy egyet hátra lép.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!