10 egyszerű mód, hogy jobban érezd magad egy kemény, stresszes nap után!

- Hirdetés -

Mindenkinek vannak nehéz napjai, valaki könnyebben valaki nehezebben birkózik meg a stresszel, különösen, ha a munkahelyhez köthető a dolog. A stressz kimeríti az ember testét, ami fáradtságban is megmutatkozhat. Egy kemény nap után, amikor hazaérsz, nyugalmat szeretnél és egy szerető embert, akinek ráhajthatod a fejed a vállára, ám sok ember egyedülállóként él otthonában, és nincs olyan ember, akinek elsírhatná a bánatát, vagy egy kis vigaszt nyújtana. Ezért gyakran csak bambám merednek a TV képernyőjére, ami szintén nem túl jó dolog. Ma úgy döntöttünk, hogy elmondjuk, hogyan nyugodjatok meg és frissüljetek fel, egy hosszú és stresszes nap után.

Likeok és kommentárok.

A Likeok és a kommentek mosolyt csalhatnak az arcodra, ha szeretsz a középpontban lenni, és számít mások véleménye.

- Hirdetés -

Bújj hamar ágyba.

Az alváshiány megnöveli a stressz szintjét, ilyenkor elég ha gyorsan elmész aludni, és másnap mindent szebbnek fogsz látni.

- Hirdetés -

Meditálj, végy mély levegőt.

A lassú be és kilégzés stabilizálja a vérnyomást és ellazítja a testet.

- Hirdetés -

Válaszd ki a legjobb és legszebb ruhád.

Ha nő vagy, készíts több, világosabb sminket. Ez kiváló megjelenést biztosít, amitől jobban fogod érezni magad a bőrödben.

Bók.

Ha fel akarod dobni egy olyan személy kedvét, akinek épp lóg az orra valami miatt, csak egyszerűen bókolj neki, és máris jobban fogja magát érezni.

Fürdés.

Adj a fürdővizedhez habfürdőt, illóolajokat, esetleg gumi kacsákat. Gyújts néhány gyertyát, és kapcsolj egy kis zenét. A forró víz segít ellazulni egy hosszú, stresszes, fárasztó nap után.

Nevetés.

A viccek és a vicces képek újraéleszthetik a hangulatot, mivel a nevetés serkenti az endorfin termelést.

Nézz aranyos állatokról képet vagy videót.

Ez szinte ugyanúgy működik, mintha lenne egy saját házi kedvenced, aki minden percben felvidít, mikor szomorú vagy.

Győzd le a félelmeidet.

Válaszd ki azt a tevékenységet, ami megrémít. Az adrenalin felszabadulása, félelem érzetet vált ki, ami segít abban, hogy érezd milyen a tiszta érzelem érzése.

Hívj fel valakit, aki támogat téged.

A szimpátia vidámságot vált ki, ami visszaadja az elveszett jó hangulatot.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!