10 elképesztően furcsa esküvői ruha, amit csak a bevállalós emberek képesek felvenni!

- Hirdetés -

Amikor szóba jön az esküvő, az első dolog, ami mindenkinek az eszébe jut az esküvői ruha. Minden egyes lány arról álmodik, hogy a legkülönlegesebb és a leggyönyörűbb ruhát viselje az esküvője napján, amire mindig emlékezni fog. Most azonban ennek ellenkezőjét, a legbizarrabb és legfurcsább esküvői ruhákat hoztuk el nektek, amit emberek valaha viseltek. Ti mit gondoltok ezekről a „szépségekről”?

Óvszer ruha.

Egy menyasszony egy olyan ruhát viselt az esküvője napján, ami óvszerekből volt kirakva. Ha hiszitek, ha nem annyira népszerű lett ez a ruha, hogy többen is eldöntötték, hogy ilyenben mondják ki a párjuknak a boldogító igent.

- Hirdetés -

Kismama esküvői ruha.

Amikor már nagy a pocak, de csak most sikerült sort keríteni az esküvőre, akkor nem a csinos ruhát kell előtérbe helyezni, hanem a kényelmest.

- Hirdetés -

Dekoratív esküvői ruha.

Vannak olyan nők, akik egyáltalán nem jönnek zavarba, ha sokan nézik őket, miközben szinte semmi sincs rajtuk. Nos ezért alkották meg ezt az extravagáns esküvői „ruhát”, amin biztos minden embernek megakad a szeme.

- Hirdetés -

Ruha nélküli esküvő.

Tökéletes párok, akik nem akartak sok pénzt költeni drága ruhákra, ezért a ruha nélküli esküvő mellett tették le a voksukat.

Pudli esküvői ruha.

Most őszintén, ki akarna elvenni, egy pudli ruhába öltözött nőt? Mivel nem látszik az arca, így a vőlegénynek esélye nyílik arra, hogy meggondolja magát.

Sokat mutató esküvői ruha.

A nők szeretik megmutatni azt amivel isten megáldotta őket, de ezt nem kell túlzásba vinni. A menyasszony szemrebbenés nélkül csinálta végig az esküvőt ebben a ruhában, ami épp hogy kitakarta idomai lényeges részét.

Bizarr esküvői ruha.

Ez a legbizarrabb fazonú és stílusú ruha, amit valaha láttam. Biztos lehetsz benne, hogy, ha egy ilyen ruhában mész férjhez, arra mindenki emlékezni fog.

Torta esküvői ruha.

Le a kalappal a hölgy előtt, aki ezt a ruhát csinálta. Igaz nagyon szokatlan ötlet ilyen ruhában kimondani az igent, de vannak, akik készek bevállalni. Bár a közlekedés elég nehéz lehet benne.

Hello Kitty esküvői ruha.

Egy tervezőnő, nagy Hello Kitty megszállott, ezért olyan ruhákat tervez, ami tetőtől talpig Hello Kitty. Menyasszonyi ruhának erős, de gyerek koszorúslány ruhának pont optimális.

Időjárás esküvői ruha.

Lehetséges, hogy ez a felhőből készült ruha, azt is szimbolizálja, hogy az arának milyen személyisége van. Például, olyan kiszámíthatatlan, mint az időjárás.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!