13 félelmetes kísértetjárta helyszín a világból

- Hirdetés -

Mindenki látott már kísértetfilmeket. Népszerűek a mozikban. Valljuk be, hogy a leginkább félelmetes karakterei ezeknek a gyermekek. Egy gyerek-szellem sokkal borzasztóbb, mint egy szokványos filmbéli űrlény vagy szörnyeteg.
A filmek általában fiktív történettel rendelkeznek, de ezeknek meglehet valahol a valóságalapjuk. Valahonnan mindezek elindultak.
Mutatunk nektek pár helyszínt szerte a világból, amiket az ott lakók szerint különféle entitások kísértenek. Ezek között vannak barátságosak és segítőkészek, ugyanakkor némelyik hátborzongató és ártó szándékkal ijesztgeti a helybélieket.

New Orleans

- Hirdetés -

New Orleans hírhedt a kísértethistóriákról. Eleve egy olyan városról beszélünk, amit a természet erői sem kíméltek soha, nem beszélve a gazdasági válság okozta gondokról. Van itt egy Andrew Jackson nevű szálloda, amely a város francia negyedében helyezkedik el. Ez egy lakóhely volt több család számára de a 19. században leégett egy tűzben. A felújítások után szállodává alakították át. Azóta többek szerint a tűzben rekedt lakók azóta is kísértenek a szálloda folyosóin.

San Antonio

- Hirdetés -

Népi városi legenda Texasban. Egy fiatalokból álló csoport vonat-balesetet szenvedett. Ez a 19. században meglehetősen gyakori volt. A legenda úgy tartja, hogy ilyen esetekben a lelkek nem térnek nyugovóra, hanem továbbra is kísértenek a vasúti sínek mentén. Ezek nem ártó szellemek, csupán a saját balesetük miatt próbálják megvédeni az arra járókat. Állítólag ha lisztet szórsz a kocsid külsejére a vasúti átjárók környékén, akkor gyermek-kéz lenyomatokat figyelhetsz meg rajta később.

Little Morton Hall

- Hirdetés -

Egy történet Angliából. Egy idilli kis faluban áll az úgy nevezett Moreton-ház. Innen tökéletes kilátás nyílik az angol vidékre. Sajnos a ház szinte lakatlan. Zokogó gyermeki hangokról beszélnek azok, akik beköltöztek. Hamar túl is adtak a házon mindig.

Crybaby híd

Fura és morbid név egy hídnak. Aldersonban található, Oklahomában. Egy meg nem magyarázott tragédia folytán itt is síró gyermeki hangok ijesztgetik az arra járókat. Főleg éjszaka.

Szellemfiú lencsevégen

Észak-Wales gazdag a természeti szépségekben és a hagyományokban is. Sajnos a történelem őket sem kímélte. Elég sötét és morbid idők voltak hajdanán. Egy Peny-y-Lan Hall nevű ház ablakaiból többször láttak már két kisgyermeket kémlelni. Egy fiút és egy lányt. Lelkük örökre a ház szobái között bolyong.

Ismeretlen gyerekek a fotón

Angliában egy anya úgy döntött, hogy piknikezni megy a gyerekeivel. A gyerekek boldogan játszottak. A délutánról fotók is készültek. Amikor előhívták őket mindenki ledöbbent. Az egyik képen rengeteg játszó gyerek van. Sokkal több mint ahány gyermeke volt a családnak. Ráadásul ruhájuk is a régmúlt időket idézi. Nagyon megrémült a család. Ez azóta is máig vitatott történet. Minden esetre a képet látva tényleg ijesztő a dolog.

A kőház kísértetei

Washington egyik negyedében található egy régi kőház. Elképesztően szörnyű események történtek ebben a házban. Azóta a helyiek szerint szellemek járják. Nagy ívben el is kerülik.

A báli ruha

Egy fiatal hölgy, csinos báli ruhában. A sziklamászókat ijesztgeti a Niles Canyon-ban. Stopposnak adja ki magát. Bekéretőzik a kocsikba majd pár perc múlva egyszerűen csak eltűnik az ülésről. A következő kocsi ugyanott találja. Ez megy újra és újra. Talán eljut egyszer oda, ahova szeretne?

Arc a TV-ben

Ezt a fotót egy családi beszélgetés alkalmával fényképezték. A TV természetesen ki volt kapcsolva. Furcsa mód egy arc jelent meg a képernyőn, aki az épp beszélő emberre figyel. Mindenki teljesen ledöbbent.

Gömbök

Egy hölgy éjszakánként lebegő sárga gömböket látott. Ez a paranormális jelenség 3-4 éjszakán keresztül folytatódott. Később ezek a fények kékké váltak. Szólt másoknak is akik megerősítették ezt a dolgot. Azóta sem találtak rá magyarázatot.

Szellemtanya

Ez a ház New Jersey-ben áll. Régen kalózoknak adott szállást. Volt később bordély és szokványos szálloda is. Éjszakánként az udvaron gyermekek játszottak. A furcsa az volt, hogy mit keresnének gyerekek egy ilyen helyen? Pláne, hogy ruhájuk nem passzolt az adott korhoz. Állítólag régi kalózok gyermekei kísértenek.

Kolduló fiú

Írországban, Castylions régi romjai között figyeltek meg egy entitást. Gyermek képében jelent meg és élelemért könyörög. Senki nem tud rajta segíteni. Örökké ott bolyong majd a romok között.

Yeats szelleme

WB Yeats híres író. Rendszerint tartott szellemidéző szeánszokat. Abban az időben ez gyakori volt. Az író halála után többször is megjelent entitásként. A ködből szólt az emberekhez, de volt akit házában látogatott meg.

Ti mit gondoltok erről?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!