14 árulkodó testbeszéd ami könnyen leleplezi a párodat, ha már nem úgy érez mint régen

- Hirdetés -

Most mutatunk 14 olyan árulkodó testbeszédet, amelyek szavak nélkül is egyértelműen bizonyítják számunkra a partnerünk irántunk táplált érzelmeit.

Ha a szemkontaktus hosszabb mint 1 mp akkor szinte biztos, hogy tetszünk az illetőnek, ha viszont rövidebb mint 0,5 mp akkor esélyünk sincs!

- Hirdetés -

Ha egy beszélgetés vagy sétálás közben a partnerünk felénk fordul a testével akkor az szintén az utánunk való érdeklődés jele.

Ha egy nőnek szimpatikusak vagyunk, akkor öntudatlanul is közelebb próbál kerülni hozzánk.

- Hirdetés -

A férfiaknál ugyanez a bátrabb közeledésben nyilvánul meg, például igyekeznek minél közelebb kerülni a nők intim szférájához.

- Hirdetés -

Ha a kezetek gyakran összeér, illetve az érintések ideje hosszabb az átlagosnál, az szintén a tudatalatti kölcsönös szimpátia egyik jele.

Ha egy személy valami vicceset mond, majd rögtön rád néz, akkor az nem véletlen. Így próbál megbizonyosodni arról, hogy jól szórakozol a társaságában.

A férfiak nem szeretnek mosolyogni a fényképeken, így ha egy férfi (akár erőltetetten is) mosolyog a közös képeken, akkor biztos lehetsz benne, hogy meg szeretne felelni neked.

Ha észreveszed, hogy az illető a tiédhez hasonló hangokat és gesztikulálásokat használ, az egyaránt az irántad táplált érzelmek tudat alatti megnyilvánulása.

Ha az illető elfordul tőlünk miközben mi beszélünk hozzá a totális ellenszenv jele.

Ha a párunk lefekvés után azonnal elfordul tőlünk akkor itt az ideje aggódni.

Ha mondsz neki valami viccest és ő közömbösen vagy erőltetett mosollyal fogadja, akkor nagy valószínűséggel teljesen hidegen hagyod.

A mellkasnál átkulcsolt kezek az egyik legegyértelműbb módja annak, hogy a partner szavak nélkül is kifejezze: nem érzi jól magát a társaságunkban.

Ha egy férfi nem tartja be az alapvető illemszabályokat, például nem nyitja ki az ajtót, nem enged maga elé, vagy sétálás közben egyszerűen lehagy akkor valószínűleg már nem úgy viszonyul hozzád mint régen.

Azok az emberek gyakrabban látják meg a hibáinkat és hívják fel rájuk a figyelmünket, akik már nem úgy éreznek irántunk mint régen. Például: „már megint kócos a hajad”. Ez nyilvánvaló jele annak, hogy már nem fogad el bennünket olyannak, amilyenek vagyunk.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!