14 embertípus, akikkel kizárólag csak a tengerparton van szerencséd találkozni!

- Hirdetés -

Ha nyár, akkor előkerülnek a szellős ruhák, fürdőruhák és minden, ami egy jópofa nyaraláshoz kell. Persze vannak olyanok, akik egyáltalán nem mennek nyaralni, csak valamilyen vízparton élik túl a nyarat. Ilyenkor természetesen összegyűlik a világ apraja nagyja, és bizony ha jól figyelsz kategóriákra lehet bontani ezeket az embereket. Most elhoztuk nektek ezeket a kategóriákat, és megmutatjuk nektek, milyen emberek tartoznak bele. Te magadra ismersz?

Aki mindig napozik.

Ő az, aki csak a napsugarak miatt látogatja a strandot, de vízben soha nem látod.

- Hirdetés -

A pik pak leégő.

Ő az, aki bármennyire is vigyáz magára, tuti, hogy nap végére rákvörösen megy haza.

- Hirdetés -

A sportolók.

Ők azok, akik mindenféle sportot űznek a homokos tengerparton, legyen az röplabda, foci, tollas. Jobb velük vigyázni, hiszen bármikor eltalálhatnak a labdával.

- Hirdetés -

A szivatós.

Ő az az ember, aki mindenféle csínyt kitalál, csak, hogy bosszantsa a többi pihenni vágyót.

A vízicsibe.

Na ő az az ember, aki ha egyszer belemegy a vízbe, csak akkor látod viszont, ha haza kell menni. Egész nap a vízben van, és fél napját tuti a víz alatt úszva tölti.

A szépfiú.

Ő az, aki ki hónapokat töltött az edzőterembe, hogy ilyen izmosra kipattintsa magát. Az egész teste tiszta napolaj, és mindig napszemüveget visel. Imádja a feltűnést, és ha a figyelem középpontjában lehet.

A monokinizős.

Ő az, aki nem viseli el, ha a fürdőruha meglátszódik frissen lebarnult testén. Ezért mindent megtesz az ügy érdekben, hogy ezt elkerülje. Képes a fürdőruhájától is megszabadulni, ha muszáj. Ja és nem foglalkozik azzal, ha nézik közben.

A homokvárépítős.

Ő az, aki egész álló nap homokvárakat épít, mindenhova. Csili-vili palotákat és villákat tervez, majd húz fel homokból. Mivel nagyon szereti a homokot, ezért imád vele eggyé válni.

A mindent kipróbálós.

Ő az, aki minden egyes vízzel kapcsolatos tevékenységet ki akar próbálni, mindegy, hogy az milyen veszélyes.

A megszállott napozó.

Ő az, aki úgy látja, hogy sose elég barna, ezért mindennap kijön, hogy megszerezze Karibi-barna színét.

A díva.

Ő az, aki még a tengerpartra is ékszerekben, és magassarkúban jön. Úgy gondolja, hogy van rá esély, hogy a parton ismeri meg élete szerelmét.

Az anyuka.

Ő az, aki nem pihenni jön, hanem gyerekre vigyázni. Folyamatosan ott lohol gyermekei nyakába, és fáradtabban megy haza, mint bárki más a családból. „Csengő” hangját bárhonnan kiszúrod.

Az Instagram függő.

Ő az, aki egész álló nap nyomkodja a telefonját, és képeket oszt meg a nyaralásról.

A kajálósak.

Ők azok, akik minden percben éhesek, és minden 10. percben előkerül valami étel a hűtőládából.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!