17 évesen megnyerte a lottót… Hamar megbánta!

Megosztás

- Hirdetés -

Azt mondják, pénz nem boldogít. Ezzel a kijelentéssel lehet vitatkozni, de Jane Park minden bizonnyal aláírná. Ő maga 17 évesen lett lottó-milliomos. A nő azt állítja, hogy a győzelem megváltoztatta az életét… de nem a jó irányba.

kep 2023 01 11 210217522 17 évesen megnyerte a lottót... Hamar megbánta!

17 évesen lett milliomos

Sokan álmodozunk arról, hogy egyszer nyerünk a lottón. Jane Parknak sikerült megvalósítania ezt az álmát. A nő Nagy-Britannia egyik legfiatalabb milliomosa lett. Mindössze 17 éves volt, amikor… egymillió fontot nyert a lottón! Ez circa 450 millió magyar forintnak felel meg.

kep 2023 01 11 210147414 17 évesen megnyerte a lottót... Hamar megbánta!

2013 volt, és Jane úgy érezte, az élete örökre megváltozott. A tinédzser úgy gondolta, hogy ez a győzelem egy békés, virágzó élet kapuja. Arra azonban nem gondolt, hogy néhány év múlva bánja már az egészet.

- Hirdetés -

Azt hittem, tízszer jobbá válik az életem, miután megnyertem a lottót, de tízszer rosszabb lett. Sokkal könnyebb dolgom lett volna, ha nem nyerek

kep 2023 01 11 210237713 17 évesen megnyerte a lottót... Hamar megbánta!

Az emberek rám néznek, és azt gondolják: bárcsak lehetnének a helyemben, és annyi pénzük lenne, mint nekem. De nem veszik észre, hogy mennyire stresszes az egész. Nincsenek anyagi gondjaim, de teljesen üressé vált az életem.

A nő ma amellett kampányol, hogy a kiskorúak ne vehessenek részt a sorsoláson.

- Hirdetés -

A szerelmet nem lehet megvásárolni

Jane vett egy három hálószobás kastélyt, és sok luxuscikket. Bár minden szeszélyét teljesíteni tudta, mégis úgy érezte, valami hiányzik az életéből. A nő magányos volt. Annyira kétségbeesett volt, hogy … évi 60 000 fontot (27 millió forintot) ajánlott fel egy férfinak, hogy a társasága legyen. Jane azonban gyorsan megtanulta, hogy pénzért nem lehet szerelmet vásárolni. Sajnos az anyagi sikerből nem lett magánéleti siker.

Mi több, Jane győzelme miatt az emberek nagyon féltékennyék lettek rá. A nőnek hatalmas gyűlölettel kellett szembenéznie. Néhányan még a halálát is kívánták. Ráadásul Jane nagyon összetett volt. Egy sor plasztikai műtétet tervezett, és az egyik majdnem az életébe került.

Amikor hazaértem, kiderült, hogy szepszisem van. Egy hónapot töltöttem a kórházban, és majdnem meghaltam

- Hirdetés -

A műtétek után Jane annyira megszerette a testét, hogy dicsekedni kezdett vele. Jelenleg erotikus fotók megosztásával keres pénzt egy weboldalon. Úgy tűnik, ennek a foglalkozásnak köszönhetően Jane további milliókat keresett.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!