17 híres filmjelenet, amit a nézők minden alkalommal visszanéztek!

- Hirdetés -

A 80-as és 90-es években megjelenő filmek közül néhány jelenet, zavarba ejtőre, sokkolóra sikeredett. Ezeket a nézők többnyire visszanézték, hogy megbizonyosodjanak tényleg azt látták, amit látni véltek.

Változó világ (1982)

Amikor Phoebe Cates kijön a medencéből egy apró piros bikiniben, az volt az egyik leghíresebb jelenet akkoriban.

- Hirdetés -

Ház az erdő mélyén (2012)

Miközben a tudósok a főszereplők eredményére fogadnak, egy fehér tábla tele van írva szörnyek és gazemberek neveivel. Ez szintén híres kép volt, mert a nézők kíváncsiak voltak arra, hogy milyen furcsa lényeket szedtek össze a laborban.

- Hirdetés -

Óz, a csodák csodája (1939)

Az időtlen klasszikus egyik jelenet háttere sok vitát váltott ki az évek során. Úgy tűnik, mintha egy ember állt volna ott, de a hivatalos történetben, csak egy madár volt.

- Hirdetés -

Az ifjú farkasember (1985)

Egy háttérszínész slicce teljesen le volt csúszva, miközben elkezdődött a jelenet. Sokszor visszanézték ezt a jelenetet, hogy megbizonyosodjanak nem káprázik a szemük.

A kis hableány (1989)

Amikor Ariel és Erik herceg végre összeházasodik, valami fura dolgot véltek felfedezni a papon. Sokan visszatekerték és megnézték, hogy tényleg az e amire gondoltak.

Harcosok klubja (1999)

A harcosok klubja című filmen Tyler Durden-nek véletlenszerűen megjelenik Brad Pitt karaktere.

Micsoda srác ez a lány (2006)

Amikor a 19 éves Amanda Bynes felemeli a pólóját, és megmutatja a fiúknak, hogy valójában lány, a tinédzserek számtalanszor visszamentek ehhez e jelenethez.

Total Recall – Az emlékmás (1990)

Arnold Schwarzenegger ebben a jelenetben ezzel a három keblű nővel beszélget. A nézők nem akartak hinni a szemüknek.

Psycho (1960)

Ebben a klasszikus Alfred Hitchcock horrorfilmben rengeteg szünetelhető pillanat volt, de az egyik legkiemelkedőbb, amikor Norman Bates-t végül letartóztatják, közvetlenül a kamerába néz.

A Wall Street farkasa (2013)

Margot Robbie egy generáció nemi ikonjaként mutatkozott be ebben a Martin Scorsese filmben, amikor szándékosan nem visel alsóneműt és Leonárdo felé fordul.

Csillagok háborúja IV: Egy új remény (1977)

Az összes Star Wars sorozat egyik legérdekesebb pillanata az volt, amikor egy rohamosztagos feje fennakad, miközben az ajtón keresztül átjönnek, sokan nézték vissza ezt a jelenetet.

Három férfi és egy bébi (1987)

Egy másik Leonard Nimoy filmjei közül. A jelenet, ahol egy fiú áll a karakterek mögött és ezt a jelenetet rengetegszer visszanézték a nézők.

Jurassic World (2015)

Miközben a Pterodaktilusz megtámadja a parkot, egy férfi két óriási margarita koktélt kap föl és rohan el. Ez nem más, mint maga Jimmy Buffett.

Vasember (2008)

Ebben a jelenetben Amerika Kapitány pajzsának prototípusát láthatták a nézők. Chris Evans még három évig nem debütált a filmvásznon.

Az elveszett frigyláda fosztogatói (1981)

Az Indiana Jones filmek legemlékezetesebb jelenete az volt, mikor Dr. René Belloq szájához odarepült egy légy.

Hétévi vágyakozás (1955)

Ez a híres jelenet a hévégi vágyakozás forgatása alatt jött létre, mikor is Marilyn Monroe egy szellőző fölé állt, ami fellibbentette a ruháját.

Briliáns csapda (1999)

Catherine Zeta-Jones csípőjének és rugalmas testének jelenetét egy egész ország nézte végig majd pörgette vissza.

 

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!